Dosarele de concurs ale fostilor manageri de spitale, in atentia DNA!

Dosarele de concurs ale fostilor manageri de spitale, in atentia DNA!
Fostii manageri ai Spitalului Judetean “Mavromati", Spitalul de Psihiatrie si Spitalul orasenesc Saveni, din perioada 2008-2010, au intrat in vizorul unei comisii a Directiei de Sanatate Publica, care verifica modul de organizare al concursurilor pe care acestia le-au sustinut pentru a ajunge la conducerea unitatilor spitalicesti.

Potrivit directorului Directiei de Sanatate Publica, controlul a fost dispus de Directia din cadrul Ministerului Sanatatii, la solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie si a Parchetului.

“Am primit o adresa de la Ministerul Sanatatii prin care ni se solicita sa verificam modul de organizare a concursurilor pentru functiile de conducere din spitale, respectiv manager, director economic si director medical, daca este cazul. Se verifica perioada 2008-2010. Am dat o dispozitie, am numit o comisie formata din doua persoana, un auditor si o persoana de la RUNOS care s-a deplasat la aceste trei spitale si a verificat documentele din perioada solicitata Le-am solicitat si documente scrise, in baza carora vom face raportul, pe care il vom trimite la Ministerul Sanatatii", a declarat Dumitrita Mihailovici, director DSP Botosani.

Printre persoanele care s-au aflat la conducerea celor trei spitale, in perioada 2008-2010, se numara Cornel Enache si Doru Muntianu, la Spitalul Judetean “Mavromati", Nicolae Vlad la Spitalul de Psihiatrie si Oana Norses, la Spitalul orasenesc Saveni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
166

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
247

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
111

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...