Dosar de moarte suspectă în cazul soțului ministrului de Interne, Carmen Dan

Dosarul a fost preluat de procurorii Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman, pentru continuarea cercetărilor.  

Dosar de moarte suspectă în cazul soțului ministrului de Interne, Carmen Dan

Polițiștii și procurorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul soțului ministrului de Interne, Carmen Dan, Corneliu Daniel Dan, care a fost găsit mort, marți, în locuința sa din Videle, județul Teleorman, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, a declarat că a fost deschis un dosar de moarte suspectă în cazul unui bărbat de 57 de ani, găsit fără viață, marți, în locuința sa din Videle.  

”Este o moarte suspectă la Videle. Este vorba despre un bărbat de 57 de ani, care a fost transportat la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei. Nu prezenta urme de violență la nivelul corpului. Este vorba despre o sesizare directă, făcută marți de vecinii din blocul respectiv, care au anunțat faptul că nu l-au mai văzut de o vreme pe bărbatul de 57 de ani. S-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă”, a declarat, corespondentului Mediafax, Teodora Dragole.  

Potrivit sursei citate, dosarul a fost preluat de procurorii Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman pentru continuarea cercetărilor.  

Surse judiciare au confirmat că bărbatul de 57 de ani care a fost găsit mort în casă este soțul ministrului Carmen Dan, Corneliu Daniel Dan.  

Primarul orașului Videle, Nicolae Bădănoiu, a declarat că i-a transmis condoleanțe ministrului. ”Am auzit ce s-a întâmplat, am sunat și i-am transmis condoleanțe doamnei ministru. Dânsul (soțul lui Carmen Dan - n.r.) locuia în Videle. Nu cunosc ce s-a întâmplat”, a spus Nicolae Bădănoiu. Și președintele Consiliului Județean Teleorman a confirmat că Daniel Corneliu Dan, soțul ministrului de Interne, a murit în locuința sa din Videle. ”Este un eveniment regretabil în familia dânsei (a ministrului - n.r.)”, a declarat Dănuț Cristescu, președintele CJ Teleorman. 

Corneliu Daniel Dan, soţul ministrului de Interne Carmen Dan, a murit, marţi, au precizat reprezentanţii Ministerului de Interne. Până la momentul transmiterii ştirii, nu se ştiu cauzele decesului. Corneliu Daniel Dan a lucrat pentru OMV Petrom SA Teleorman până pe 31 mai 2017, având un salariu anual de 60.000 de lei, se arată în ultima declaraţie de avere a ministrului Carmen Dan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
1

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
285

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
220

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...