Doi candidați pentru postul de director la Memorialul Ipotești!

Doi candidați pentru postul de director la Memorialul Ipotești!
Două persoane s-au înscris la concursul organizat de Consiliul Județean în vederea ocupării postului de director la Memorialul Ipotești.

Este vorba de Ala Sainenco și Raluca Harabagiu. În urma evaluării dosarelor, candidatura Ralucăi Harabagiu nu a fost admisă (pentru "neîndeplinirea condițiilor de studii, respectiv a experienței în management sau de pregătire în management").

Dosarul Alei Sainenco a fost, în schimb, admis, şi trece în etapa analiza proiectului de management şi, ulterior, a interviului. Ala Sainenco este născută pe 25 octombrie 1970 şi este din Bălţi, Republica Moldova. 

Postul a fost scos la concurs ca urmare a ieșirii la pensie a lui Miluță Jijie, cel care a condus până acum instituția.

În perioada 26 octombrie-3 noiembrie va avea loc analiza proiectului de management, iar în perioada 7-8 noiembrie proiectul va fi susținut în cadrul unui interviu. Rezultatul final al concursului se va afișa în data de 18 noiembrie. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
512

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
72

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
90

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...