Din ciclul: Prinde hotul si da-i drumul!

Din ciclul: Prinde hotul si da-i drumul!
Politia Comunitara Botosani ne informeaza ca Ghebirsin Gheorghe, autorul furturilor de arbusti de pe domeniul public, despre care va informam in urma cu cateva zile, actioneaza in continuare in Botosani!

Mai mult, se specifica in comunicatul Politiei Comunitare, hotul a fost condus la sediul Politiei Municipiului, iar dupa numai jumatate de ora a fost din nou surprins la furat!

Asta dupa ce si joi, fiind prins sustragand 3 arbusti tuia din Parcul Mihai Eminescu, a fost predat Politiei Municipiului Botosani.

Sambata seara, in jurul orei 23.00, patrula Politiei Comunitare a surprins pe numitul Ghebirsin Gheorghe, din comuna Dersca, jud. Botosani, care a furat 52 de arbusti ornamentali din Parcul Mihai Eminescu.

A fost solicitata patrula de interventie, care l-a sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 200 lei, conform H.C.L. 76/2002, art. 24, lit. c.

Barbatul a fost condus ulterior la sediul Politiei Municipiului Botosani pentru cercetari si predat pe baza de proces verbal la ora 23.50.

Arbustii furati au fost de asemenea predati agentilor de la Politia Municipiului.

La numai jumatate de ora de la predarea sa la sediul Politiei Municipiului Botosani, Ghebirsin Gheorghe a fost din nou surprins de patrula mixta, compusa dintr-un agent al Politiei Comunitare si unul al Politiei Municipiului Botosani, in timp ce sustragea arbusti ornamentali din acelasi loc. A fost din nou condus la sediul Politiei Municipiului, se arata in comunicatul Politiei Comunitare, remis redactiei.

Intr-un comunicat al IPJ Botosani se precizeaza, de asemenea, despre preluarea celui in cauza, fata de care se efectueaza cercetari sub aspectul infractiunii de furt calificat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
4

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
117

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
60

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...