Din ciclul: Prinde hotul si da-i drumul!

Din ciclul: Prinde hotul si da-i drumul!
Politia Comunitara Botosani ne informeaza ca Ghebirsin Gheorghe, autorul furturilor de arbusti de pe domeniul public, despre care va informam in urma cu cateva zile, actioneaza in continuare in Botosani!

Mai mult, se specifica in comunicatul Politiei Comunitare, hotul a fost condus la sediul Politiei Municipiului, iar dupa numai jumatate de ora a fost din nou surprins la furat!

Asta dupa ce si joi, fiind prins sustragand 3 arbusti tuia din Parcul Mihai Eminescu, a fost predat Politiei Municipiului Botosani.

Sambata seara, in jurul orei 23.00, patrula Politiei Comunitare a surprins pe numitul Ghebirsin Gheorghe, din comuna Dersca, jud. Botosani, care a furat 52 de arbusti ornamentali din Parcul Mihai Eminescu.

A fost solicitata patrula de interventie, care l-a sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 200 lei, conform H.C.L. 76/2002, art. 24, lit. c.

Barbatul a fost condus ulterior la sediul Politiei Municipiului Botosani pentru cercetari si predat pe baza de proces verbal la ora 23.50.

Arbustii furati au fost de asemenea predati agentilor de la Politia Municipiului.

La numai jumatate de ora de la predarea sa la sediul Politiei Municipiului Botosani, Ghebirsin Gheorghe a fost din nou surprins de patrula mixta, compusa dintr-un agent al Politiei Comunitare si unul al Politiei Municipiului Botosani, in timp ce sustragea arbusti ornamentali din acelasi loc. A fost din nou condus la sediul Politiei Municipiului, se arata in comunicatul Politiei Comunitare, remis redactiei.

Intr-un comunicat al IPJ Botosani se precizeaza, de asemenea, despre preluarea celui in cauza, fata de care se efectueaza cercetari sub aspectul infractiunii de furt calificat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un deputat îi cere lui Flutur să dispună ridicarea căsuțelor de pe Unirii

astăzi, 09:45
87

Deputatul PSD Răzvan Rotaru consideră că toate căsuțele din lemn de pe Pietonalul Unirii trebuie să fie ridicate din zona respectivă, dacă nu își găsesc utilitatea.„Este o zo...

(P) Cătălin Silegeanu: „Continuăm investițiile în Botoșani prin achiziția de noi utilaje”

astăzi, 08:45
76

Compania Hidroplasto anunță achiziția de noi utilaje pentru producția de granule din PVC.În acest sens compania a receptionat in luna August:1 Granulator marca Ba...

Adevărata criză economică va lovi la sfârșitul anului, avertizează analiștii

Joi, 13 August 2020
472

Adevarata criză economică provocată de pandemie ne va lovi abia la finalul anului. Este avertismentul analiștilor economici, care spun că executivul ar trebui să aplice cât mai rapid măsu...