Dezamagire sau victorie liberala? Banii anuntati de Contac ieri nu sunt pentru Protectia Copilului!

Dezamagire sau victorie liberala? Banii anuntati de Contac ieri nu sunt pentru Protectia Copilului!

 Florin Turcanu, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Banii pe care Constantin Contac anunta ieri ca i-a obtinut de la Bucuresti pentru salariile angajatilor din sistemul social sunt pentru drumurile judetene!

Afirmatia a fost facuta astazi de celalalt presedinte al Consiliului Judetean, Florin Turcanu, care a precizat ca destinatia gresita a sumelor respective nu reprezinta decat o eroare strecurata in Monitorul Oficial.

"Marius Orosanu, liderul Sindicatului Impact, sa mearga acum la Contac sa ceara banii. Contac a spus ca a adus bani, acum sa le dea bani. Cele 100 de miliarde sunt pentru drumuri judetene, prioritar fiind drumul de la Vorona", a declarat astazi Florin Turcanu.

Ieri, Constantin Contac anunta ca, in urma demersurilor sale la Bucuresti, Guvernul a alocat 100 de miliarde pentru Protectia Copilului, dar si peste 240 de miliarde de lei vechi pentru administratiile locale, amintind ca cei mai multi bani vor merge catre primarii PSD si PNL.

De partea cealalta, Orosanu isi manifesta, tot ieri, surpriza cu privire la reusita lui Contac, intrebandu-se "cine conduce cu adevarat Guvernul, daca ceea ce nu a reusit un liberal (Turcanu) a reusit un social-democrat (Contac).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Video: Bătrân proiectat pe asfalt de o mașină, pe o trecere de pietoni din municipiul Botoșani

astăzi, 16:13
1259

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din municipiul Botoșani, a fost acroșat cu mașina pe o trecere de pietoni, în după-amiaza zilei de vineri, pe strada Bucovina, fiind transport...

Bărbat escortat spre Penitenciarul din Botoșani, pentru infracțiuni rutiere

astăzi, 15:44
450

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost încarcerat, joi, în Penitenciarul Botoșani, după ce a fost condamnat de Tribunalul din Botoșani pentru infracțiuni în regim ...

În urmă cu puțin timp: o locuință din municipiul Botoșani a fost cuprinsă de flăcări

astăzi, 15:10
1062

O locuință situată pe strada Pod de Piatră, din municipiul Botoșani, a fost cuprinsă de flăcări, vineri după-amiază.Pompieri ai Detașamentului din Botoșani au fost solicitați să inte...