Dezamagire sau victorie liberala? Banii anuntati de Contac ieri nu sunt pentru Protectia Copilului!

Dezamagire sau victorie liberala? Banii anuntati de Contac ieri nu sunt pentru Protectia Copilului!

 Florin Turcanu, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Banii pe care Constantin Contac anunta ieri ca i-a obtinut de la Bucuresti pentru salariile angajatilor din sistemul social sunt pentru drumurile judetene!

Afirmatia a fost facuta astazi de celalalt presedinte al Consiliului Judetean, Florin Turcanu, care a precizat ca destinatia gresita a sumelor respective nu reprezinta decat o eroare strecurata in Monitorul Oficial.

"Marius Orosanu, liderul Sindicatului Impact, sa mearga acum la Contac sa ceara banii. Contac a spus ca a adus bani, acum sa le dea bani. Cele 100 de miliarde sunt pentru drumuri judetene, prioritar fiind drumul de la Vorona", a declarat astazi Florin Turcanu.

Ieri, Constantin Contac anunta ca, in urma demersurilor sale la Bucuresti, Guvernul a alocat 100 de miliarde pentru Protectia Copilului, dar si peste 240 de miliarde de lei vechi pentru administratiile locale, amintind ca cei mai multi bani vor merge catre primarii PSD si PNL.

De partea cealalta, Orosanu isi manifesta, tot ieri, surpriza cu privire la reusita lui Contac, intrebandu-se "cine conduce cu adevarat Guvernul, daca ceea ce nu a reusit un liberal (Turcanu) a reusit un social-democrat (Contac).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bani de la CNI pentru Stadion, Sala Polivalentă și Spitalul de Boli Cronice

astăzi, 09:06
177

Compania Națională de Investiții (CNI) a răspuns solicitărilor venite din partea primarului municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, și s-a angajat să reabiliteze  Stadionul Municipal, Sa...

Botoșănenii care au solicitat o locuință socială mai au de așteptat până la toamnă

astăzi, 08:55
115

Veste bună pentru beneficiarii locuințelor de la ANL Cișmea. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat că din toamnă locuințele din cartierul ANL Cișmea vor fi date în...

Încăierare surprinsă de camerele de supraveghere, „cocoși” aduși la Poliție și amendați

astăzi, 08:49
278

Săptămâna trecută, poliţiştii locali aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în Dispeceratul Poliţiei Locale, au surprins pe camerele de monitorizare amplasate pe Piet...