DESCOPERIRE ȘOCANTĂ la Rădeni! Femeie în pielea goală, gasită moartă într-o râpă! FOTO, VIDEO

DESCOPERIRE ȘOCANTĂ la Rădeni! Femeie în pielea goală, gasită moartă într-o râpă! FOTO, VIDEO
Satenii din localitatea Radeni, comuna Frumusica, au avut parte de un soc, miercuri dimineata, atunci cand intr-o rapa, unde este si un parau, a fost gasita fara suflare o femeie de aproximativ 60 de ani.

Femeia era complet dezbracata si cu capul in apa, iar hainele au fost gasite la aproximativ 100 de metri distanta fata de locul unde se afla cadavrul. Ingroziti, oamenii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns criminalistii, care au inceput cercetarile si au ridicat mai multe probe.

Oamenii din sat spun ca o femeie cu semnalmentele celei gasite in rapa, si care locuieste la 300 de metri distanta de locul unde a fost descoperit cadavrul, a disparut de acasa de duminica, insa nu au putut-o identifica pe femeia din parau, pentru ca era cu capul in apa. Poltistii au mers la locuinta femeii si au luat buletinul de la sot, pentru a vedea daca este vorba de una si aceeasi persoana. 

Documentul a confirmat ca persoana disparuta, Aurica S., de 62 de ani, este cea gasita fara suflare in parau. 



"M-a anuntat o femeie si am venit si am vazut-o, dupa care am anuntat politia. E acolo in parau. Nu se vede cine e si nici nu am pus mana pe ea. Hainele ei sunt tocmai acolo, iar ea este in pielea goala. Nu pot sa-mi dau seama ce s-a intamplat", a spus unul dintre sateni.

O vecina a victimei spune ca ultima data a vazut-o duminica, la Biserica, dupa care trebuia sa mearga la o pomenire si de atunci nu a mai vazut-o.

"Ieri a venit sotul ei si a spus ca nu a mai venit acasa de duminca. Ei se mai certau asa, dar ca la toata lumea. Mai si beau ei", a spus femeia.

Oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz. Cadavrul a fost ridicat de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei, medicii legisti urmand sa stabileasca si cauza mortii. La o prima examinare externă a cadavrului nu au fost gasite urme de violenta. Este posibil ca femeia sa fi intrat in soc hipotermic, dar sunt luate in calcul toate ipotezele.














 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
699

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
990

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...

(P) Descoperă Logiscool - O alegere excelentă pentru copilul tău!

astăzi, 09:55
39

Ești în căutarea unei activități extrașcolare care să fie atât cool, cât și educativă pentru copilul tău?Cei de la Logiscool nu se rezumăm doar la a preda cursuri de prog...