Cu ce ganduri au votat politicienii botosaneni?

Cu ce ganduri au votat politicienii botosaneni?
CONSTANTIN CONTAC: Am votat pentru mai bine, pentru o schimbare, pentru un trai mai bun, pentru servicii de calitate in sanatate, in invatamant, pentru salarii indiferent de domeniile de activitate, pentru o libertate si un adevar mai mare.

GABRIEL OPRISANU: In cele doua bucati de hartie care reprezinta buletinele de vot sunt poate pasiuni politice, dar in cele mai multe cazuri sunt sperantele botosanenilor. Cel mai greu este pentru noi, candidatii, atunci cand vom fi alesi, ca aceste sperante pe care oamenii si le pun in noi, sa nu fie nici intr-un fel dezamagite iar eu nu voi dezamagi populatia niciodata.

FLORIN TURCANU: Am votat cum o sa voteze toti locuitorii colegiului Saveni! Sunt increzator ca locuitorii Colegiului Saveni ne vor vota cum cred dumnealor ca va fi mai bine. Din discutiile pe care le-am avut cu dumnealor in perioada campaniei electorale, sunt convins ca voi castiga alegerile pe colegiul Saveni diseara, dupa numaratoare.

DANIEL HUMELNICU: Am votat pentru proiectele Botosaniului, am votat pentru ca Romania sa fie pe maine bune, si eu sper ca botosanenii sa participe azi in numar cat mai mare la procesul de votare.

LIVIU CAMPANU: Am votat impreuna cu prietenii mei si cu sotia mea pentru continuitatea politicii liberale. Am aratat in acesti patru ani de guvernare responsabilitate si respect fata de cetateni si fata de cei care fac tot ceea ce pot pentru ca Romania sa mearga mai bine. Sunt convins ca votul de astazi are o incarcatura deosebita, cu atat mai mult cu cat, este pentru prima data cand romanii voteaza uninominal.

MIHAI TABULEAC: Am votat pentru un Guvern care sa stea cu fata catre judetul Botosani si care sa ii sprijine pe botosaneni in ceea ce priveste accesul la resursele guvernamentale si europene. Am votat pentru o echipa de lideri politici botosaneni impreuna cu care sa-mi pot indeplini misiunea pe care mi-am asumat-o, aceea de a smulge judetul Botosani din starea de incremenire in care a fost tinut pana acum.

CATALIN FLUTUR: Am votat ca Romania sa fie pe maini bune si sunt convins ca Romania poate fi pe maini bune numai cu PD-L la guvernare. Am votat pentru Dan Humelnicu si pentru Catalin Buhaianu, care au facut o echipa extraordinara in aceasta perioada si sunt convins ca ne vor reprezenta cu cinste in Parlament.

GHEORGHE SORESCU: Am votat pentru un nou Parlament, pentru mai bine pentru toti romanii si sa speram ca votul uninominal de astazi va crea o configuratie in Parlament ca noi, toti romanii, sa traim mai bine.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 2-1! Criza continuă

Luni, 28 Septembrie 2020
242

FC Botoșani s-a deplasat la Sibiu pentru duelul cu Hermanstadt din etapa a 5-a a primei divizii. Formația lui Marius Croitoru venea după 3 partide fara victorie, deși începuse perfect campio...

Tânăr amendat pentru că fotografia buletinele de vot

Luni, 28 Septembrie 2020
263

Un tânăr din localitatea Corni, din județul Botoșani a fost amendat de polițiști, după ce a fost surprins în timp ce fotografia buletinele de vot, informează Inspectoratul de Poliț...

Mâine: Cod galben de inundații în Botoșani

Luni, 28 Septembrie 2020
874

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, luni, o atenţionare de tip Cod galben de inundaţii, valabilă marţi, vizând râurile Jijia și Siret, iar afl...