Crucea Roșie Botoșani, ajutorul de nădejde al celor aflați în suferință

Crucea Roșie Botoșani, ajutorul de nădejde al celor aflați în suferință

Inundațiile de la sfârșitul lunii iunie ce au avut loc pe raza localității Rădăuți-Prut au lăsat pagube uriașe locuitorilor din zonă.

În sprijinul lor a venit și Crucea Roșie Română, Filiala Botoșani, mereu prezentă în momentele de cumpănă prin care trec cetățenii.

La sfârșitul săptămânii precedente, voluntarii au distribuit pachete alimentare, apă și materiale igienice către 30 de familii  afectate de ploile torențiale și inundațiile care s-au produs în localitățile Rădăuți Prut, Rediu și Hudești.

Tot în această perioadă, Crucea Roșie Română, Filiala Botoșani, spijină intervenția instituțiilor locale și județene ( IJJ Botoșani, IPJ Botoșani, Spitalul Municipal Dorohoi, Spitalul Județean de Urgență “Mavromati” Botoșani, DGASPC Botoșani, cămine de bătrâni și unități medico-sociale ) în combaterea răspândirii virusului Covid-19 și protejarea populației vulnerabile.

În acest sens au fost distribuite materiale de protecție, dezinfectanți, produse răcoritoare, cafea, articole de igienă personală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Filarmonica Botoșani invită publicul la concert simfonic

Joi, 22 Octombrie 2020
232

Filarmonica Botoșani invită publicul la concert simfonicFilarmonica „George Enescu”  Botoșani invită publicul, vineri, 23 octombrie 2020, începând cu ora 18.30, la...

Botoșănenii pot dona hrană animalelor în boxpaletul special amenajat pentru ele

Joi, 22 Octombrie 2020
213

Iubitorii frumoaselor patrupede au ocazia de a dona, începând de miercuri, hrană sau orice altceva le-ar fi de folos animalelor. Noul proiect este inițiat de un cabinet veterinar din Bot...

Palatul Copiilor Botoșani s-a alăturat proiectului european „My water footprint”

Joi, 22 Octombrie 2020
151

Reprezentanții Palatului Copiilor Botoșani au anunțat că elevii înscriși în cadrul cercului Protecția Mediului vor fi implicați, pe parcursul întregului an școlar, în d...