Crucea Roșie Botoșani, ajutorul de nădejde al celor aflați în suferință

Crucea Roșie Botoșani, ajutorul de nădejde al celor aflați în suferință

Inundațiile de la sfârșitul lunii iunie ce au avut loc pe raza localității Rădăuți-Prut au lăsat pagube uriașe locuitorilor din zonă.

În sprijinul lor a venit și Crucea Roșie Română, Filiala Botoșani, mereu prezentă în momentele de cumpănă prin care trec cetățenii.

La sfârșitul săptămânii precedente, voluntarii au distribuit pachete alimentare, apă și materiale igienice către 30 de familii  afectate de ploile torențiale și inundațiile care s-au produs în localitățile Rădăuți Prut, Rediu și Hudești.

Tot în această perioadă, Crucea Roșie Română, Filiala Botoșani, spijină intervenția instituțiilor locale și județene ( IJJ Botoșani, IPJ Botoșani, Spitalul Municipal Dorohoi, Spitalul Județean de Urgență “Mavromati” Botoșani, DGASPC Botoșani, cămine de bătrâni și unități medico-sociale ) în combaterea răspândirii virusului Covid-19 și protejarea populației vulnerabile.

În acest sens au fost distribuite materiale de protecție, dezinfectanți, produse răcoritoare, cafea, articole de igienă personală.

 

Spune-ne opinia ta