Crucea Roșie Botoșani, ajutorul de nădejde al celor aflați în suferință

Crucea Roșie Botoșani, ajutorul de nădejde al celor aflați în suferință

Inundațiile de la sfârșitul lunii iunie ce au avut loc pe raza localității Rădăuți-Prut au lăsat pagube uriașe locuitorilor din zonă.

În sprijinul lor a venit și Crucea Roșie Română, Filiala Botoșani, mereu prezentă în momentele de cumpănă prin care trec cetățenii.

La sfârșitul săptămânii precedente, voluntarii au distribuit pachete alimentare, apă și materiale igienice către 30 de familii  afectate de ploile torențiale și inundațiile care s-au produs în localitățile Rădăuți Prut, Rediu și Hudești.

Tot în această perioadă, Crucea Roșie Română, Filiala Botoșani, spijină intervenția instituțiilor locale și județene ( IJJ Botoșani, IPJ Botoșani, Spitalul Municipal Dorohoi, Spitalul Județean de Urgență “Mavromati” Botoșani, DGASPC Botoșani, cămine de bătrâni și unități medico-sociale ) în combaterea răspândirii virusului Covid-19 și protejarea populației vulnerabile.

În acest sens au fost distribuite materiale de protecție, dezinfectanți, produse răcoritoare, cafea, articole de igienă personală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Asociația „Grup Civic” Botoșani are nevoie de sprijin financiar. Daniel Câșlariu: „Statul nu merită să primească cei 3,5% din impozitul dumneavoastră”

astăzi, 14:19
230

Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic” Botoșani, a lansat de curând rugămintea tututror celor care vor să îi sprijine financiar demersurile, de a dir...

21 ianuarie, ziua în care a fost botezat Mihai Eminescu. Unde poate fi admirată cristelnița

astăzi, 11:04
164

21 ianuarie reprezintă ziua în care „Luceafărul” poeziei românești, Mihai Eminescu, a fost creștinat.Botezul său s-a făcut pe 21 ianuarie 1850, la Biserica Uspenia (A...

(Foto) Zeci de familii din județul Botoșani au primit donații din partea unor asociații

astăzi, 09:26
252

Mai multe familii cu o situație financiară precară din județul Botoșani, au primit zilele acestea numeroase donații constând în articole de îmbrăcăminte, jucării și al...