Criminalistii cerceteaza moartea pacientului de la Spitalul de Recuperare - completare -

La Spitalul de Recuperare Botosani, unde un batran s-a aruncat, ieri, de la etajul doi al sectiei in care era internat, au sosit, aseara, si criminalistii.

 

Oamenii legii nu exclud, dupa ce au examinat locul unde s-a produs tragedia, nici varianta ca batranul sa se fi urcat pe pervaz si sa fi cazut accidental.

 

"Avea tratament pentru afectiunile psihiatrice si nu a manifestat vreun gest cu tenta suicidala in perioada cat a stat internat la noi. Cu zece minute iniainte a rugat-o pe infirmiera sa-i mai lase farfuriile cu mancare pentru a mai servi, desi nu mancase nimic, si infirmiera s-a conformat", a precizat Oana Monica Bantea, medic specialist geriatru in cadrul Spitalului de Recuperare Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poza zilei: Dincolo e mai ieftin?

astăzi, 11:36
16

Poza zilei ar putea fi chiar poza lunii septembrie.(fotografie realizată de către un cetățean)

Tânăr prins aproape în comă alcoolică la volan și fără permis

astăzi, 10:58
175

Joi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au oprit în trafic, pe strada Cimitirului Vechi din orașul Flămânzi, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani...

Tânără din Botoșani condamnată și închisă pentru violență

astăzi, 10:34
176

Miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentul Urmăriri, au reușit identificarea unei tinere de 30 de ani, din comuna Călărași, pe numele căreia era emis...