Copiii și pompierii din Botoșani, în misiune de salvare a ursulețului Daisy și a cățelușului Aky!

Locul de desfășurare a intervenției este Pietonalul Unirii din municipiul Botoșani, în fața Muzeului Județean Botoșani, între orele 09.00 – 13.00. Pe timpul intervenției, copiii vor fi îmbrăcați în costume de protecție.

Copiii și pompierii din Botoșani, în misiune de salvare a ursulețului Daisy și a cățelușului Aky!

Pe 1, 2 și 3 iunie 2018, pompierii botoșăneni îi invită pe toți copiii să participe la misiunea de salvare a ursulețului "Daisy" și a cățelușului "Aky".

Locul de desfășurare a intervenției este Pietonalul Unirii din municipiul Botoșani, în fața Muzeului Județean Botoșani, între orele 09.00 – 13.00.

La misiune va participa și pompierul Sam, care a reușit să ajungă în mijlocul copiilor din Botoșani cu ajutorul specialiștilor de la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” Botoșani. 

Pentru salvarea ursulețului „Daisy” și a cățelușului „Aky”, micii salvatori vor avea de parcurs un traseu care implică trecerea printr-un tunel, urcarea pe un tobogan, alergarea printre jaloane și stingerea unui incendiu imaginar.

Pe timpul intervenției, copiii vor fi îmbrăcați în costume de protecție, puse la dispoziție de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani.

„1 Iunie în siguranță alături de pompierii botoșăneni!” este o activitate interactivă, cu rol educativ în domeniul situațiilor de urgență și va fi realizată cu sprijinul Direcției Servicii Publice Sport și Agrement din cadrul Primăriei Municipiului Botoșani, Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” Botoșani, Societății Naționale de Crucea Roșie – Filiala Botoșani și Fundației pentru SMURD.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
10

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
149

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
111

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...