Concurs de role și distracție la Uvertura Mall

Concurs de role și distracție la Uvertura Mall
Uvertura Mall continuă seria evenimentelor care îndeamnă la un stil de viață sănătos prin mișcare și distracție. Pe lângă numeroasele beneficii: arderea caloriilor, tonifierea musculaturii, îmbunătățirea circulației sangvine și reglarea ritmului cardiac, dezvoltarea echilibrului, reducerea stresului, sportul despre care vorbim este practicat de la copii de 6 ani, până la adulți de peste 60 de ani, în primul rând fiindcă implică un grad mare de socializare. Este vorba despre mersul pe role!

Și pentru că este un sport pe care copiii îl practică fără prea multe mofturi, ne adresăm lor cu un concurs de role ce vizează 3 categorii de vârste:

Categoria I = 6-8 ani
Categoria a-II-a = 9-11 ani
Categoria a-III-a = 12-14 ani

Concursul are loc la demisol, în Uvertura Mall, pe 18 iunie 2016, începând cu orele 11:00. Cei care vor să participe trebuie să se înscrie la Facebook.com/UverturaMall/Concurs-role, până pe 17 iunie, ora 18:00.

Premiile acordate sunt 3 echipamente (cască  de protecție, cotiere + genunchiere) atât de necesare protejării copiiilor în timpul practicării acestui sport.

Singurele condiții pentru a participa la concurs sunt însoțirea copiiilor de către un adult/părinte și buna dispoziție la purtător.
 
Comunicat de presă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Videoreportaj: Punctele termice din Timișoara, reabilitate spectaculos de tineri cu idei

Luni, 19 August 2019
115

Peste 100 de voluntari din țară și din străinătate au început să reabiliteze și să dea culoare punctelor termice din Timișoara, conferind fațade artistice, dar și cu totul alte aspect...

Cel mai absurd transport din lume: aer montan la borcan, din Elveția. O doză costă 233 de euro

Luni, 19 August 2019
260

O companie elvețiană care livrează în Asia aer îmbuteliat în Munții Alpi se numără printre firmele nominalizate în acest an la câștigarea unui premiu care este atr...

„Atenție în Primăverii, se sapă către chinezi”

Luni, 19 August 2019
437

Un botoșănean a imortalizat două gropi care pun în dificultate șoferii din Botoșani, apărute pe strada Primăverii, și a făcut haz de necaz pe Facebook.„Atenție în ...