Concurs de role și distracție la Uvertura Mall

Concurs de role și distracție la Uvertura Mall
Uvertura Mall continuă seria evenimentelor care îndeamnă la un stil de viață sănătos prin mișcare și distracție. Pe lângă numeroasele beneficii: arderea caloriilor, tonifierea musculaturii, îmbunătățirea circulației sangvine și reglarea ritmului cardiac, dezvoltarea echilibrului, reducerea stresului, sportul despre care vorbim este practicat de la copii de 6 ani, până la adulți de peste 60 de ani, în primul rând fiindcă implică un grad mare de socializare. Este vorba despre mersul pe role!

Și pentru că este un sport pe care copiii îl practică fără prea multe mofturi, ne adresăm lor cu un concurs de role ce vizează 3 categorii de vârste:

Categoria I = 6-8 ani
Categoria a-II-a = 9-11 ani
Categoria a-III-a = 12-14 ani

Concursul are loc la demisol, în Uvertura Mall, pe 18 iunie 2016, începând cu orele 11:00. Cei care vor să participe trebuie să se înscrie la Facebook.com/UverturaMall/Concurs-role, până pe 17 iunie, ora 18:00.

Premiile acordate sunt 3 echipamente (cască  de protecție, cotiere + genunchiere) atât de necesare protejării copiiilor în timpul practicării acestui sport.

Singurele condiții pentru a participa la concurs sunt însoțirea copiiilor de către un adult/părinte și buna dispoziție la purtător.
 
Comunicat de presă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Percheziții la nouă locuințe din Botoșani, ale unor suspecți de furt calificat

astăzi, 18:15
193

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din IPJ Botoșani cu sprijinul celor din cadrul Poliției Orașului Flămânzi și Secției de poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni, au ...

Un șofer de 65 de ani s-a răsturnat pe cupolă. Se afla sub influența alcoolului

astăzi, 18:07
328

Un grav accident rutier a avut loc, joi după-amiază, în localitatea Mănăstirea Doamnei, din comuna Curtești. Un autoturism s-a răsturnat pe cupolă. Șoferul se afla sub influența alcoolu...

Copil de 5 ani căzut într-o fântână adâncă de 10 metri (foto)

astăzi, 17:55
327

Un copilul în vârstă de 5 ani a căzut, joi după-amiază, într-o fântână, în orașul Săveni din județul Botoșani.Băiatul a fost salvat de către pompieri...