Concurs de role și distracție la Uvertura Mall

Concurs de role și distracție la Uvertura Mall
Uvertura Mall continuă seria evenimentelor care îndeamnă la un stil de viață sănătos prin mișcare și distracție. Pe lângă numeroasele beneficii: arderea caloriilor, tonifierea musculaturii, îmbunătățirea circulației sangvine și reglarea ritmului cardiac, dezvoltarea echilibrului, reducerea stresului, sportul despre care vorbim este practicat de la copii de 6 ani, până la adulți de peste 60 de ani, în primul rând fiindcă implică un grad mare de socializare. Este vorba despre mersul pe role!

Și pentru că este un sport pe care copiii îl practică fără prea multe mofturi, ne adresăm lor cu un concurs de role ce vizează 3 categorii de vârste:

Categoria I = 6-8 ani
Categoria a-II-a = 9-11 ani
Categoria a-III-a = 12-14 ani

Concursul are loc la demisol, în Uvertura Mall, pe 18 iunie 2016, începând cu orele 11:00. Cei care vor să participe trebuie să se înscrie la Facebook.com/UverturaMall/Concurs-role, până pe 17 iunie, ora 18:00.

Premiile acordate sunt 3 echipamente (cască  de protecție, cotiere + genunchiere) atât de necesare protejării copiiilor în timpul practicării acestui sport.

Singurele condiții pentru a participa la concurs sunt însoțirea copiiilor de către un adult/părinte și buna dispoziție la purtător.
 
Comunicat de presă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Misiune specială a cadrelor medicale: Au chemat în ajutor pompierii!

Sâmbătă, 15 Iunie 2019
1323

O femeie din Săveni a sunat la 112, spunându-le medicilor că nu poate respira. Echipajul de la Serviciul Județean de Ambulanță ajuns la fața locului a acordat primul ajutor, însă au...

Darren Cahill: "Am ajuns un mare antrenor pentru că am avut o mare jucătoare, Simona Halep"

Sâmbătă, 15 Iunie 2019
188

Fostul antrenor al Simonei Halep, australianul Darren Cahill, susține că a ajuns un mare antrenor deoarece a avut parte de o mare jucătoare, Simona Halep, între ei existând o mare &icir...

A murit marele cineast italian Franco Zeffirelli

Sâmbătă, 15 Iunie 2019
240

Marele regizor italian Franco Zeffirelli a murit sâmbătă, la vârsta de 96 de ani, la reședința sa din Roma, anunță AFP. Franco Zeffirelli "s-a stins în pace după o l...