Concluzii șocante după cercetările polițiștilor la Dorohoi: Bătrânul găsit mort ieri a fost ucis cu sălbăticie

Concluzii șocante după cercetările polițiștilor la Dorohoi: Bătrânul găsit mort ieri a fost ucis cu sălbăticie

Descoperire şocantă în cazul bătrânului mort în Dorohoi. Cercetările poliţiştilor în cazul morții suspecte a bătrânului de 90 de ani din Dorohoi au scos la iveală faptul că acesta a fost ucis cu sălbăticie.

În urma probelor adunate de poliţişti, mai multe persoane au fost duse la audieri în cursul zilei de marţi şi miercuri. Potrivit procurorilor care se ocupă de acest caz, persoanele suspecte de producerea crimei nu au un domiciliu stabil în Dorohoi, iar cercetările sunt pentru omor și tâlhărie. În cazul celei de-a doua infracţiuni, aceasta este îndreptată asupra unui martor dintr-un dosar mai în care era implicat bătrânul.

Bărbatul ucis în propria casă era cunoscut în rândul vecinilor ca fiind consumator de băuturi alcoolice împreună cu fiul acestuia şi aveau un anturaj din rândul persoanelor fără adăpost. În locuinţa celor doi intrau de multe ori persoane din rândul celor fără adăpost. Pe fondul consumului de alcool se iscau de multe ori scandaluri sau acte violente, dovadă fiind plângerile făcute la poliţie de bătrân.

Aşa se face că în toamna anului trecut acesta a depus o plângere pentru tâlhărie, iar la începutul acestui an a fost victima unui jaf.

Bărbatul de 90 de ani a fostă găsit fără suflare marţi de către o femeie care îi aducea de mâncare. Acesta era într-o baltă de sânge. Întins pe pardoseală, cu un traumatism sever la nivelul capului. Femeia a sunat imediat la 112 pentru a anunţa descoperirea, la faţa locului ajungând poliţişi şi criminalişti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
135

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
105

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
168

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...