Concluzii șocante după cercetările polițiștilor la Dorohoi: Bătrânul găsit mort ieri a fost ucis cu sălbăticie

Concluzii șocante după cercetările polițiștilor la Dorohoi: Bătrânul găsit mort ieri a fost ucis cu sălbăticie

Descoperire şocantă în cazul bătrânului mort în Dorohoi. Cercetările poliţiştilor în cazul morții suspecte a bătrânului de 90 de ani din Dorohoi au scos la iveală faptul că acesta a fost ucis cu sălbăticie.

În urma probelor adunate de poliţişti, mai multe persoane au fost duse la audieri în cursul zilei de marţi şi miercuri. Potrivit procurorilor care se ocupă de acest caz, persoanele suspecte de producerea crimei nu au un domiciliu stabil în Dorohoi, iar cercetările sunt pentru omor și tâlhărie. În cazul celei de-a doua infracţiuni, aceasta este îndreptată asupra unui martor dintr-un dosar mai în care era implicat bătrânul.

Bărbatul ucis în propria casă era cunoscut în rândul vecinilor ca fiind consumator de băuturi alcoolice împreună cu fiul acestuia şi aveau un anturaj din rândul persoanelor fără adăpost. În locuinţa celor doi intrau de multe ori persoane din rândul celor fără adăpost. Pe fondul consumului de alcool se iscau de multe ori scandaluri sau acte violente, dovadă fiind plângerile făcute la poliţie de bătrân.

Aşa se face că în toamna anului trecut acesta a depus o plângere pentru tâlhărie, iar la începutul acestui an a fost victima unui jaf.

Bărbatul de 90 de ani a fostă găsit fără suflare marţi de către o femeie care îi aducea de mâncare. Acesta era într-o baltă de sânge. Întins pe pardoseală, cu un traumatism sever la nivelul capului. Femeia a sunat imediat la 112 pentru a anunţa descoperirea, la faţa locului ajungând poliţişi şi criminalişti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pot fi obligați angajații să se vaccineze anti-Covid? Ce spun specialiștii.

astăzi, 20:44
196

Legal, angajatorii români nu-și pot obliga salariații să se vaccineze anti-COVID, pentru că nu au o bază pentru a solicita așa ceva. Tehnic însă, ei pot impune anumite condiții, in...

Ultimul vaccin Pfizer omoară noua tulpină de Covid-19?

astăzi, 20:21
222

Câteva studii preliminare indică faptul că ultimul vaccin făcut de Pfizer și BioNTech este eficient pentru noua tulpină din Marea Britanie.Unele studii preliminare indică faptul că ul...

Un nou portar pentru CSM Botoșani! Are 2 goluri în Liga Zimbrilor

astăzi, 19:49
70

CSM Botoșani a făcut a doua mutare a iernii. Conducerea formației din Liga Zimbrilor a căzut la un acord cu Crăciunescu Eugen, un portar de doar 21 de ani.Acesta vine liber de contract, după...