Cele mai importante campionate de fotbal stau sa inceapa

Pentru microbistii din tara noastra si nu numai se anunta o vara plina de evenimente fotbalistice extrem de importante pentru ca in perioada urmatoare vor incepe noi editii din cele mai importante campionate ale Europei. Spania, Italia, Anglia si Germania sunt tarile in care in perioada urmatoare vor debuta noi editii de campionate de fotbal. Daca mai adaugam si campionatul romanesc de fotbal care va debuta pe data de 12 iulie, putem spune ca va fi o vara extrem de interesanta pentru pasionatii de fotbal.

Cele mai importante campionate de fotbal stau sa inceapa

Cand debuteaza cele mai importante campionate de fotbal?

Campionatul de fotbal din Spania, unul dintre cele mai vizionate campionate de fotbal din Europa dar si din lume debuteaza pe data de 18 august. Ca in fiecare an Barcelona si Real Madrid pornesc drept favorite la startul campionatului. Avand in vedere ca in sezonul recent incheiat Real Madrid a avut o prestatie dezastruoasa este asteptata cu foarte mare interes prestatia acestora mai ales ca in pauza competitionala Real Madrid a investit foarte mult in transferuri. Chiar daca Barcelona nu a investit la fel de mult ca Real Madrid, faptul ca si-a pastrat lotul reprezinta un mare atu pe care il are aceasta echipa.

In Anglia, campionatul de fotbal va debuta pe data de 10 august. Cu toate ca Manchester City este considerata drept favorita pentru castigarea unui nou campionat, mai ales pentru ca a reusit acest lucru si in editia recent incheiata, nu se poate spune ca Manchester City este favorita clara. Liverpool a facut un sezon fantastic atat in campionat cat si in Champions League, acolo unde a reusit sa castige finala. Avand in vedere aceste detalii este clar ca si in acest sezon este asteptata o lupta apriga intre Manchester City si Liverpool.

Bundesliga, campionatul de fotbal din Germania va debuta in data de 16 august. Asa cum microbistii sunt obisnuiti, si in acest an lupta pentru castigarea Bundesligii va fi data intre Bayern Munchen si Borusia Dortmund. Avand in vedere ca in ultimii an Bayern a dominat Bundesliga este absolut normal ca aceasta echipa sa fie considerata drept favorita pentru castigarea unei noi editii.

Nu in ultimul rand, Serie A, campionatul de fotbal din Italia va debuta pe data de 24 august. Favorita pentru castigarea campionatului din Italia cred ca nici nu mai trebuie mentionata pentru ca este cunoscuta de catre orice pasionat de fotbal. Juventus Torino reuseste de cativa ani la rand sa domine autoritar campionatul si cu siguranta va reusi acest lucru si in acest an. Din acest motiv, aceasta echipa este considerata de catre casele de pariuri drept marea favorita pentru a castiga editia care sta sa inceapa.

In concluzie, in perioada urmatoare vor incepe cele mai importante campionate fotbalistice din Europa motiv pentru care firmele de pariuri sportive ofera pariuri fotbal online la cele mai bune cote. Ce poate fi mai frumos decat sa castigi niste bani uitandu-te cum castiga echipa ta favorita? Cu toate acestea este recomandata parierea responsabila, indiferent ca este vorba despre pariuri fotbal sau pariuri din oricare alt sport. 

(P).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
270

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5275

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
205

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...