Cel mai mic bilanț parțial al amenzilor de până acum: 124.000 de lei pentru botoșăneni plimbăreți

Cel mai mic bilanț parțial al amenzilor de până acum: 124.000 de lei pentru botoșăneni plimbăreți

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au aplicat, în județul Botoșani, sancțiuni în cuantum de 124.000 de lei pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, cel mai mic bilanț al amenzilor de până acum raportat la interval de 24 de ore.

La nivelul Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani, 92 de jandarmi cu 18 mijloace auto au participat la misiunile organizate în contextul stării de urgență. Dintre aceștia, 61 de jandarmi au executat misiuni în sistem integrat (patrulare, filtre), 14 au patrulat independent, 15 au asigurat măsuri de ordine publică la centrele de carantină, iar 2 jandarmi au însoțit autovehicule cu persoane care au fost cazate în aceste centre.

Au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație, precum și 3 amenzi pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, însumând 500 de lei.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, au fost verificate 586 persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse in contextul stării de urgență, ocazie cu care s-au aplicat 51 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația, valoarea acestora depășind 120.000 de lei.

De asemenea, au fost organizate două acțiuni punctuale pe raza municipiului Botoșani și a municipiului Dorohoi, ocazie cu care au fost legitimate peste 300 de persoane și verificate 208 autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 14 sanctiuni contraventionale in valoare totala de peste 17.000 de lei.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 17:22
1

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
266

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
46

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...