Cea mai scăzută temperatură din această iarnă, din ţară, înregistrată la Botoşani!

În această dimineață s-au înregistrat cele mai scăzute temperaturi din iarna 2017-2018. 

Cea mai scăzută temperatură din această iarnă, din ţară, înregistrată la Botoşani!

În mai multe orașe, în special cele din Moldova, frigul a fost unul pătrunzător. Astfel, în mai multe municipii temperaturile au scăzut la aproximativ -20 de grade Celsius.  

Populaţia municipiului Botoşani a resimţit, miercuri dimineaţă, cea mai scăzută temperatură din această iarnă. 

Potrivit datelor oficiale comunicate de Administraţia Naţională de Meteorologie, temperatura exterioară a scăzut, miercuri, la ora 8.00, la -19,2 grade Celsius. 

La aceeaşi oră, în municipiul Iaşi, termometrele indicau - 19 grade Celsius, iar în municipiul Bacău, -18,4 grade Celsius. 

Temperaturi de acest tip se vor menține în întreagă țară cel puțin până în weekend. Dacă până la începutul lunii ianuarie, temperaturile au fost mai degrabă unele de toamnă, frigul a pus stăpânire pe întreaga țară. Valul rece va rămâne încă cel puțin câteva săptămâni.

În ceea ce privește posibile ninsori, ele nu sunt excluse în următoarea perioadă.

Sursa: dcnews.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
87

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
29

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
217

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...