Cea mai mare fabrica de Nutella isi opreste productia din cauza unor probleme de calitate

Cea mai mare fabrica de Nutella isi opreste productia din cauza unor probleme de calitate

Producatorul italian de dulciuri Ferrero a anuntat joi ca a oprit, temporar, activitatea la cea mai mare fabrica unde produce crema de ciocolata Nutella, din cauza unor probleme de calitate care au fost descoperite marti seara.

Amplasata in regiunea Normandia din Franta, aceasta fabrica produce o treime din totalitatea borcanelor de Nutella vandute la nivel mondial, transmite Reuters.

Marti "dupa analizarea rezultatelor unor teste de calitate efectuate la fabrica de la Villers-Ecalles, am descoperit un defect de calitate la unul din produsele semifinisate care este utilizat in fabricarea produselor noastre Nutella si Kinder Bueno", a informat grupul italian Ferrero intr-un comunicat de presa.

Compania precizeaza ca oprirea temporara a productiei este o masura preventiva care permite efectuarea unor investigatii suplimentare.

"Pentru moment, putem spune ca niciunul din produsele noastre care se afla in prezent pe piata nu este afectat de aceasta situatie iar livrarile catre clientii nostri continua fara intrerupere", a precizat Ferrero.

Crema de ciocolata Nutella este foarte populara in Franta, iar reducerile de preturi organizate in luna ianuarie a anului trecut de un lant de supermarketuri au provocat busculade in randul cumparatorilor.

Grupul Ferrero, care pe langa crema de ciocolata Nutella mai produce si pralinele Ferrero Rocher si ouale de ciocolata Kinder, a raportat miercuri vanzari de 10,7 miliarde euro pentru exercitiul fiscal care s-a incheiat la data de 30 august 2018. sursa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
6

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
239

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
93

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...