Cătălin Silegeanu, om de afaceri și candidat independent la primăria municipiului Botoșani s-a ținut de promisiunea făcută în campania „Ce îți dorești de la viitorul tău primar?”

Cătălin Silegeanu, om de afaceri și candidat independent la primăria municipiului Botoșani s-a ținut de promisiunea făcută în campania „Ce îți dorești de la viitorul tău primar?”

Comunicat:

Cătălin Silegeanu, om de afaceri și candidat independent la primăria municipiului Botoșani s-a ținut de promisiunea făcută pe Facebook și a organizat întâlnirea cu Romeo Ciocănea, cel care a pus cel mai elocvent comentariu la provocarea făcută în mediul on-line, „Ce îți dorești de la viitorul tău primar?”.   

Într-o întâlnire neregizata, în care opiniile au fost libere, cei doi au analizat cele mai importante probleme cu care se confruntă urbea noastră, dorindu-se a fi un dialog constructiv, care să ofere prilejul oamenilor obișnuiți să își audă doleanțele, să fie pus punctul pe I, într-un zgomot tot mai asurzitor adus de apropierea campaniei electorale.

Periplul a început în Zonă Industrială, ulterior mergând-se la Parcul de Agrement Cornișă dar și la gară unde au fost parcate autobuzele Eltrans care stau nefolosite. Cei doi au poposit și la Teatrul Mihai Eminescu ce a ajuns o rușine pentru administrația botoșăneană, abordându-se și problemă infrastructurii ce lasă de dorit pe multe străzi. Nici Centrul Vechi nu a fost ignorat, menționând-se soluții pentru că zonă să fie pusă în valoare și din punct de vedere al turismului. „Mulțumesc domnului Silegeanu care a avut amabilitatea să asculte și glasul poporului, a oamenilor simpli, care urmează să voteze pe unii sau pe alții. În altă ordine de idei am apreciat foarte mult că un om de afaceri de succes s-a hotărât să ia taurul de coarne și să încerce să facă o schimbare, adevărată schimbare, nu cea trâmbițata de partidele care mai sunt pe eșichierul politic. Este de apreciat domnul Cătălin Silegeanu că o face din proprii bani și cu atât mai meritoriu este că o face din convingere. Asta spune mult” a menționat Romeo Ciocănea, Cătălin Silegeanu susținând că astfel de experiențe vor fi repetate, întrucât opinia botoșănenilor ar trebui să fie auzită cât mai des.

„Oamenii vor schimbări, sunt sătui de partide politice care să le dicteze ce să facă, ce măsuri să ia, să fie că o păpușa condusă de păpușari. Oamenii vor un om independent pentru cetățeni care să fie în slujbă cetățeanului nu în interesul partidului. Un om între oameni. Un om care să ia la pas tot municipiul Botoșani să afle probleme fiecărei zone și apoi să găsească soluții și să le rezolve. Oamenii s-au săturat să fie conduși de partide și partidele să tragă sforile. Cetățenii Botoșaniului vor o schimbare și schimbarea e în mâinile lor”, a fost de părere Cătălin Silegeanu, candidat independent la Primăria Botoșani.

(Comunicat emis de Cătălin Silegeanu, candidat independent la Primăria Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
21

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
170

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
55

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...