Cătălin Silegeanu lansează o provocare pentru botoșăneni: “Ce îți dorești de la viitorul tău Primar?”

Cătălin Silegeanu lansează o provocare pentru botoșăneni: “Ce îți dorești de la viitorul tău Primar?”

Sunt politician tânăr, însă experiența  în afaceri de peste 15 ani m-a învățat să am o viziune legată de strategie, iar o strategie pe termen mediu și lung e necesară oricărui tip de dezvoltare.

Pentru ca un oraș să crească și să se dezvolte în mod inteligent și sustenabil e nevoie de o administrație deschisă și transparentă. Nu ai cum să realizezi lucruri mari, dacă nu reușești mai întâi să definești lucrurile mari.

Așa că voi lansa câteva proiecte, iar unul dintre ele este o provocare către toți locuitorii municipiului Botoșani. Proiectul constă în a atrage cât mai multe răspunsuri la următoarea întrebare: “Ce îți dorești de la viitorul tău  Primar?”

Pentru început vreau să aflu opinia oamenilor, să dialoghez cu ei, lucru pe care restul politicienilor l-au uitat în ultima vreme.

Lasă un comentariu la această postare, iar peste o săptămâna – când se va încheia acest proiect - 6 iunie 2020,  voi alege cel mai elocvent răspuns, mă voi înțâlni cu acea persoană, punem o camera pe bord care să filmeze locurile din față, vom face un tur prin tot orașul și împreună vom vedea ce trebuie făcut, de la Teatru, la Cornișa, Stadion, Sala Polivalentă, Lebăda, Drumul Tătarilor, străzile de la periferie, zona industrială, zona Formens, ieșirea spre Iași și Ștefănești.

În acest timp o să vorbim despre gropi, tramvaie, parc industrial, locuri de parcare, locuri de muncă lipsă, lipsa de infrastructură și alte subiecte legate de bună dezvoltare a orașului Botoșani prin viziunea unui cetățean simplu.

Începem cu problemele municipiului, după care ne vom axa pe problemele întregului județ. Fiecare localitate, fiecare zonă are probleme specifice care trebuiesc abordate clar și cu profesionalism.

Dezvoltarea Botoșaniului nu poate avea loc fără un dialog onest, coerent și sincer între politicieni, factorii de decizie, societatea civilă și cetățenii implicăți.

Mă aștept la comentarii răutăcioase însă o dată cu intrarea în politică mi-am asumat acest lucru. Însă sper că măcar 80% din comentarii să fie constructive, să ne ajute să ne creem o opinie despre dorințele botoșănenilor și viziunea lor pe termen lung ca și locuitorii acestui oraș.

(Comunicat).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
46

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
215

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
2251

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...