Cătălin Moroşanu: Suntem într-o luptă cu un adversar invizibil. O vom câștiga. Cu multă răbdare și în liniște

Cătălin Moroşanu: Suntem într-o luptă cu un adversar invizibil. O vom câștiga. Cu multă răbdare și în liniște

Cătălin Moroșanu, unul dintre cei mai conoscuți sportivi români, a trimis în aceste zile, pe pagina sa de socializare, mai multe mesaje de încurajare, și a îndemnat la respectarea măsurilor impuse de autorități.

“Suntem într-o luptă cu un adversar invizibil. O vom câștiga. Cu multă răbdare și în liniște”, a scris Cătălin Moroşanu pe pagina sa de socializare.

Acesta trimite practic în fiecare zi câte un mesaj de optimist. 

“Salutare, frați români! Președintele a decretat oficial stare de urgență pe întreg teritoriul țării noastre. E un moment greu pentru toți dintre noi, obișnuiți să avem o viață activă, dar e un moment important pentru noi ca oameni. Doar să rămânem uniți, puternici ca degetele unei mâini strânse puternic într-un pumn, vom putea depăși rapid această perioadă. Faptul că vă limitați deplasările și evitați aglomerațiile nu doar că vă ajutați pe voi, dar pe familiile voastre și pe toți ceilalți. Eu, personal, mă pun la dispoziția autorităților dacă simt că aș putea ajuta într-un fel în această perioadă. Trebuie să ne ajutăm reciproc. Prin umanitate putem învinge. Binele va câștiga și de această dată”, am ai scris Cătălin Moroşanu.

“Totul va fi bine, frați români! Nu vă scriu doar din postura de persoana publică, dar sunt fiu, frate, soț și părinte. Cu toții trebuie să fim atenți la aceste evenimente îngrijorătoare, nu doar pentru noi, dar pentru întreaga planetă. Vă rog să ascultați sfaturile oficiale venite de la autorități, nu le luați în râs pentru că sunt oameni care muncesc 24/24 în lupta cu acest virus. Viața trebuie să fie prioritară în acest moment greu. Cu toții trebuie să avem răbdare și în scurt timp totul va reveni la normal. Vă mulțumesc și să ne auzim cu vești mai bune! Împreună suntem România!”, a mai scris marele sportiv român.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
31

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
73

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
35

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...