Cătălin Flutur, apel către părinții de la Botoșani: nu dați niciun leu la școală, sub niciun motiv!

Cătălin Flutur, apel către părinții de la Botoșani: nu dați niciun leu la școală, sub niciun motiv!

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a făcut pe pagina sa de socializare un apel către părinții care și-au înscris copiii la școală, sau către cei care deja au copii în instituțiile de învățământ din municipiu, cu un mesaj foarte clar: nu dați niciun leu la școală, sub niciun motiv!

“Am alocat fondurile necesare începerii anului școlar cu respectarea normelor sanitare specifice acestei perioade către toate unitățile de învățământ din municipiul Botoșani.

Voi face public printr-un comunicat de presă o listă completă a sumelor și a materialelor puse la dispoziția școlilor din Botoșani, îndestulătoare pentru deschiderea noului an școlar.

Avertizez ferm, în același timp, conducerile tuturor unităților de învățământ să nu solicite bani sub niciun pretext de la familiile elevilor. Orice solicitare de bani este nu doar ilegală, ci și imorală în momentul în care fondurile pe care vi le-am alocat sunt acoperitoare pentru orice cheltuială justificată în acest moment”, a precizat primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur.

Declarația acestuia vine pe un trend general de nemulțumire a părinților față de practica instituțiilor de învățământ din ultimii 30 de ani, de a solicita sprijinul părinților pentru diferite echipamente sau elemente considerate indispensabile în procesul de învățământ, și pentru care se solicita tot timpul sprijinul financiar al familiilor din care provin copiii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
42

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
131

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
771

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...