Câștigătorii Festivalului de cântece și poezii "Simţire eminesciană", ediția a II-a

Câștigătorii Festivalului de cântece și poezii "Simţire eminesciană", ediția a II-a
Vineri, 15 ianuarie, Uvertura Mall a celebrat alături de tineri și copii ziua celui mai mare poet naţional, printr-un festivalul de muzică şi poezii, denumit "Simţire eminesciană", aflat la cea de a doua ediţie.

Au concurat peste 120 de copii și tineri pentru unul dintre premiile puse la bătaie de centrul comercial. Festivalul a durat aproximativ 4 ore, timp în care cei micuți au cântat, au recitat poezii și s-au distrat de minune și atunci când au fost pe scenă și atunci când i-au urmărit pe colegii lor.

Prezentatorii evenimentului au fost pregătiți de Mischa Kids, partenerul oficial al Festivalului.

Câștigătorii Festivalului au fost:

-    La categoria 6-9 ani: Jijie Emilian-George (premiul I); Ciobănașu Ciprian (premiul II); Țicalo Ștefana (premiul III).
-    La categoria 10-12 ani: Ciobanașu Irina (premiul I); Buiciuc Cristina Bianca și Adurnoaie Daria (premiul II); Baciu Maria (premiul III).
-    La categoria 13-15 ani: Ciobanu Raluca (premiul I); Voroneanul Diana (premiul II); Anastasiei Paula (premiul III);
Ne bucurăm atunci când generația tânără este atât de aproape de cultură și este atât de receptivă la poeziile lui Mihai Eminescu. –au declarat reprezentanții Uvertura Mall.

Pentru toate activitățile și campaniile lunii ianuarie urmărește-ne pe pagina de Facebook.

Uvertura Mall – Ne vedem în Centru!


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Terenurile de sport din incinta școlilor din Botoșani ar putea fi folosite gratuit

astăzi, 08:24
12

La inițiativa viceprimarului Cosmin Andrei, terenurile de sport din incinta școlilor din Botoșani ar urma să fie puse la dispoziție, gratuit, tuturor tinerilor pasionați de activități in aer l...

Peste 1000 de oameni izolați sau în carantină din cauza coronavirusului în România

astăzi, 08:24
30

La mai puțin de o săptămână după izbucnirea epidemiei de gripă chinezească, peste 1000 de oameni sunt în carantină și izolare în România în aceste momente. Cifre...

FC Botoșani - Poli Iași 2-1! Marius Croitoru, locul 3, în primul sezon de antrenorat! VIDEO

Luni, 24 Februarie 2020
1210

Derby-ul Moldovei s-a jucat luni, de la ora 20:00. Aproximativ 1500 de suporteri au asistat la un derby cu o miză minimă.FC Botoșani a avut lovitura de deschidere. Tot FC Botoșani a avut și p...