Câștigătorii Festivalului de cântece și poezii "Simţire eminesciană", ediția a II-a

Câștigătorii Festivalului de cântece și poezii "Simţire eminesciană", ediția a II-a
Vineri, 15 ianuarie, Uvertura Mall a celebrat alături de tineri și copii ziua celui mai mare poet naţional, printr-un festivalul de muzică şi poezii, denumit "Simţire eminesciană", aflat la cea de a doua ediţie.

Au concurat peste 120 de copii și tineri pentru unul dintre premiile puse la bătaie de centrul comercial. Festivalul a durat aproximativ 4 ore, timp în care cei micuți au cântat, au recitat poezii și s-au distrat de minune și atunci când au fost pe scenă și atunci când i-au urmărit pe colegii lor.

Prezentatorii evenimentului au fost pregătiți de Mischa Kids, partenerul oficial al Festivalului.

Câștigătorii Festivalului au fost:

-    La categoria 6-9 ani: Jijie Emilian-George (premiul I); Ciobănașu Ciprian (premiul II); Țicalo Ștefana (premiul III).
-    La categoria 10-12 ani: Ciobanașu Irina (premiul I); Buiciuc Cristina Bianca și Adurnoaie Daria (premiul II); Baciu Maria (premiul III).
-    La categoria 13-15 ani: Ciobanu Raluca (premiul I); Voroneanul Diana (premiul II); Anastasiei Paula (premiul III);
Ne bucurăm atunci când generația tânără este atât de aproape de cultură și este atât de receptivă la poeziile lui Mihai Eminescu. –au declarat reprezentanții Uvertura Mall.

Pentru toate activitățile și campaniile lunii ianuarie urmărește-ne pe pagina de Facebook.

Uvertura Mall – Ne vedem în Centru!


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
3

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...

Probleme penale pentru o tânără șoferiță din Suceava după ce a achiziționat mașina de la un botoșănean!

astăzi, 08:04
107

Polițiștii care efectuau activități de control trafic rutier pe raza satului Voievodeasa, comuna Sucevița, județul Suceava, au oprit pentru control un autoturism Renault Megane Scenic.La vol...

Olimpicii fotbaliști din Botoșani, pe podium la faza zonală a competiției! (Foto)

astăzi, 07:34
149

Echipele reprezentative ale județului Botoșani, care s-au calificat la această fază a competiției, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile.”Atât băieții, cât și...