Casă incendiată la Leorda!

Casă incendiată la Leorda!
Duminică, între orele 11.54 – 20.47, pompierii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea a trei incendii produse în Dorohoi, Cristineşti şi Leorda. Intervenţia promptă a forţelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Nicolae Iorga al Judeţului Botoşani a limitat valoarea pagubelor la cca. 20.000 lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de aproximativ 100.000 de lei.

Primul eveniment cu foc s-a înregistrat în municipiul Dorohoi, pe strada Loturi Enescu, unde o clădire aparţinând unei societăţi comerciale a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a fost stins de un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, care s-a deplasat la faţa locului cu o autospecială cu apă şi spumă.

Incendiul a fost generat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric.

Opt ore mai târziu, pompierii din Dorohoi au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o casă de pe raza comunei Cristineşti.

Pentru stingerea incendiului, care se manifesta atât în interiorul casei, cât şi la acoperiş, au acţionat 11 pompieri militari şi voluntari, mai bine de două ore, cu două autospeciale cu apă şi spumă. Incendiul a fost generat, cel mai probabil, cu intenţie.

Puţin înainte de ora 21.00, o localnică din Leorda a cerut sprijin de la pompieri pentru stingerea unui incendiu care i-a cuprins o parte din bunurile dintr-o cameră a locuinţei.

Spre locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă. La sosirea forţelor de intervenţie, ardeau mai multe bunuri dintr-o încăpere, existând pericolul ca flăcările să se extindă la celelalte camere. Incendiul a fost stins în mai puţin de o oră.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
31

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
173

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Forțele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
122

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...