Campanie de sterilizare gratuită a animalelor, organizată de un cabinet veterinar din Botoșani

Campanie de sterilizare gratuită a animalelor, organizată de un cabinet veterinar din Botoșani

În weekend-ul următor, un cabinet veterinar din Botoșani organizează o campanie de sterilizare a animalelor unde mai sunt disponibile 30 de locuri. Campania a fost începută acum șase ani. În timpul pandemiei, au fost sterilizate aproximativ 7000 de animale cu sau fără stăpân. Din cauza locurilor limitate, se acceptă un singur animal și în mod special cele care au nevoie urgentă de sterilizare.

Nu se acceptă animale de rasă pură Persoanele interesate pot face o programare la dr. Daniel Bejinariu, la numărul de telefon 0755.596.845.

„Așa cum bine știți, cabinetul nostru face sterilizări gratuite ,încă de acum 6 ani încoace, reușind în tot acest timp să sterilizam fără oprire în jur de 7000 animale cu și fără stăpân ,aduse la sterilizat în cadrul acestui mare proiect al nostru. În ultima perioada (aprilie-august), din cauza pandemiei la care suntem expuși cu toții,campania de sterilizare a încetat. Dar venim cu vesti bune si organizam pentru weekend (sâmbătă și duminică) o campanie de sterilizare gratuită . Mai avem în jur de 30 locuri disponibile. Deoarece locurile sunt limitate v -am ruga să programați câte un singur animal și dacă s-ar putea animalele care au nevoie urgentă de sterilizare(gestante, animalele care stau afara si care sunt o sursa de pui nedoriți). Nu acceptăm de această dată animale de rasă pură.

Am aprecia foarte mult dacă nu ar exista comentarii răutăcioase. În toți acești ani am ajutat Botoșani-ul extrem de mult din acest punct de vedere . Botosani-ul nu are câini pe străzi în mare parte datorită eforturilor noastre.

Luptăm și cu problema pisicilor! Facem cât putem în limita fondurilor disponibile pentru a opri înmulțirea necontrolată a animalelor!

Programările de fac telefonic, ocuparea locurilor făcându-se public în comentarii, trecând numele celui programat! Pentru programări 0755596845 dr. Bejinariu Daniel”, este mesajul transmis de reprezentanții cabinetului veterinar.

(Anca Savel)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
71

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
322

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
50

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...