Botosaneni pe podium la Festivalul International de Muzica “Micul Print” din Chisinau-FOTO

Botosaneni pe podium la Festivalul International de Muzica “Micul Print” din Chisinau-FOTO
Cinci botosaneni au reprezentat Romania la Festivalul International “Micul Print" din Chisinau (Rep. Moldova), ajuns la cea de-a XX-a editie. Alaturi de cei cinci concurenti au participat copii din Italia, Rusia, Ucraina, Moldova, Kazahkstan si Belarus.

Pe langa juriul international format din compozitori si profesori din mai multe tari, a fost si un juriu al laureatilor, format din fosti castigatori a concursului, printre care si botosaneanca Barariu Codruta.

Dupa ce joi concurentii au evoluat in fata juriului, vineri seara au urcat pe scena Palatului National din Chisinau pentru premiere. Isabela Pamparau a obtinut locul I la sectiunea “Printese", iar Mihaita Enache a castigat premiul II la categoria “Printi".

Oana Tabultoc, Amalia Hrom si Larisa Ailoaie au primit premii speciale din partea juriului.

De asemenea, Larisa Ailoaie, Oana Tabultoc si Codruta Barariu au primit o diploma de onoare din partea lui George Calin, ambasadorul Romaniei pentru Pace la Bruxelles.

In cadrul “Galei Laureatilor au cantat pe langa concurenti, interpreti cunoscuti in Moldova si Romania, printre care Anisoara Puica si Ionel Istrati.

Marele trofeu al Festivalului a ajuns la Adriana Ciobanu din Piatra Neamt.















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
12

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
73

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
50

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...