Botosaneni pe podium la Festivalul International de Muzica “Micul Print” din Chisinau-FOTO

Botosaneni pe podium la Festivalul International de Muzica “Micul Print” din Chisinau-FOTO
Cinci botosaneni au reprezentat Romania la Festivalul International “Micul Print" din Chisinau (Rep. Moldova), ajuns la cea de-a XX-a editie. Alaturi de cei cinci concurenti au participat copii din Italia, Rusia, Ucraina, Moldova, Kazahkstan si Belarus.

Pe langa juriul international format din compozitori si profesori din mai multe tari, a fost si un juriu al laureatilor, format din fosti castigatori a concursului, printre care si botosaneanca Barariu Codruta.

Dupa ce joi concurentii au evoluat in fata juriului, vineri seara au urcat pe scena Palatului National din Chisinau pentru premiere. Isabela Pamparau a obtinut locul I la sectiunea “Printese", iar Mihaita Enache a castigat premiul II la categoria “Printi".

Oana Tabultoc, Amalia Hrom si Larisa Ailoaie au primit premii speciale din partea juriului.

De asemenea, Larisa Ailoaie, Oana Tabultoc si Codruta Barariu au primit o diploma de onoare din partea lui George Calin, ambasadorul Romaniei pentru Pace la Bruxelles.

In cadrul “Galei Laureatilor au cantat pe langa concurenti, interpreti cunoscuti in Moldova si Romania, printre care Anisoara Puica si Ionel Istrati.

Marele trofeu al Festivalului a ajuns la Adriana Ciobanu din Piatra Neamt. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marius Croitoru, spectacol la conferința de presă, după victoria cu Iași: "În spatele fundașilor mei se mai juca o miuță"

astăzi, 10:11
40

Marius Croitoru a făcut spectacol ieri seară la conferința de presă de după victoria cu Poli Iași.După ce a reușit să-și pună medalia de bronz a primei divizii la gât, încă...

Săptămâna „Școala altfel” se va desfășura doar în incinta școlilor

astăzi, 10:01
69

Ministerul Educației a trimis către Inspectoratele Școlare Județene o adresă prin care a recomandat ca activitățile planificate în cadrul Săptămânii „Școala altfel” s...

Declarația unică se depune la ANAF până la 25 mai 2020

astăzi, 09:53
51

Agenția Națională de Administrare Fiscală informează contribuabilii că termenul de depunere a Declarației unice este 25 mai 2020.Acest formular se utilizează atât pentru declararea i...