Belvedere Hotel, 9,4 nota pe Booking, calificativ Superb

Belvedere Hotel, 9,4 nota pe Booking, calificativ Superb

Primăvara a venit cu vești bune! Suntem mândri să vă informăm că Belvedere Hotel Restaurant a primit din partea clienților Booking aprecieri pozitive, obțînând astfel notă 9,4 cu calificativul Superb.

Cu această ocazie mulțumim tuturor clienților și colaboratorilor! Mulțumim de asemenea și salariaților Belvedere Hotel Restaurant fără de care nu am fi putut să ne prezentăm atât de bine în față dvs! Va urăm tuturor o primăvară frumoasă!

Va așteptăm în continuare la Belvedere Hotel Restaurant atât zi de zi cât și pentru evenimentele importante din viață dvs. 


Zilnic va oferim pe lângă meniul á la carte: meniul zilei cu 3 variante, produse de post, produse vegetariene, platouri festive, oferte săptămânale cu reducere 20% și posibilitatea de catering la servici sau acasă, oferte speciale de Paște sau Crăciun.Evenimentele sunt specialitatea nostra: nunți, botezuri, praznice, aniversări, pensionari, banchete, zile de naștere copii și orice altceva doriți dvs.! Mâncarea gustoasă, sălile de evenimente renovate, consultanță gratuită, prețurile speciale la cazare și locația centrală fac că Belvedere Hotel Restaurant  să fie cea mai bună alegere pentru evenimentul dvs.

Va așteptăm cu dotări moderne și pentru evenimente business: videoproiector, microfoane, stație și boxe, flipchart, etc.

Hotelul Belvedere întâmpină clienții și musafirii dvs cu cele mai bune condiții:

camere curate, moderne, confortabile, cu dotări conform clasificării; cafea și ceai gratuit pentru prima noapte de cazare; parcare supravegheta video; lift modern și autorizat; internet wifi; check în/out flexilbil; personal vorbitor de limba engleză; paturi king size; prosoape bumbac egiptean; lenjerie pat 100% bumbac; băi moderne; produse de curățenie și dezinfecție autorizate pentru uz comercial; camere cu balcoane pentru clienții fumători; bufet de mic dejun bogat, cu produse de calitate și în mare parte home made; tarife speciale de acces la saună; spălătorie proprie cu tarife preferențiale; cadouri oferite clienților în perioada sărbătorilor de iarnă (cozonac home made, țuică naturală, iar anul acesta prăjituri home made); locație centrală în mijlocul orașului fără incidente în ceea ce proveste siguranță personală sau a bunurilor; locație centrală din care se ajunge foarte ușor la zona de promenadă, unitati spitalicesti centrale, administraţie locală, supermarket, farmacie.


Hotel Belvedere acceptă plata cu tichete de vacanță!

Belvedere Hotel Restaurant

https://www.facebook.com/belvederebotosanihotel/

 

Bd. M. Eminescu nr 67, Botosani

Receptie: 0231 510 200;

Receptie evenimente 0740 510 200

Restaurant: 0231 532 848

Restaurant catering: 0752 243 835

Restaurant evenimente: 0748 118 699

https://www.facebook.com/895258360493651/posts/2514622531890551/

 

https://www.facebook.com/895258360493651/posts/2472165056136299/

(P).

 

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

(P) Leon Gourmet Bakery

Vineri, 7 August 2020
422

Încă te întrebi unde poți servi cei mai buni burgeri din oraș? Te-ai săturat de tot felul de încercări eșuate în ceea ce privește un burger de calitate?Leon Gourmet ...

(P) Verde pentru Alfa Park Residence - primul cartier autonom din Botoșani

Vineri, 7 August 2020
419

Start cu succes  și cu răsplata ideilor viitorilor clienți pentru proiectul rezidențial Alfa Park ResidenceServiciul Urbanism al Primăriei Municipiului Botoșani a eliberat certificatul ...

(P) Anunt angajare Ecomed

Luni, 3 August 2020
484

Esti biolog/biochimist/chimist medical, membru OBBCSSR cu aviz de libera practica valabil, ai cunostinte in utilizarea calculatorului, esti disponibil la un program de lucru flexibil si vrei sa faci p...