Beat la volan, s-a izbit în borna kilometrică de pe marginea drumului. Isprava unui botoșănean la Hârlău!

Beat la volan, s-a izbit în borna kilometrică de pe marginea drumului. Isprava unui botoșănean la Hârlău!
La un pas de tragedie, din cauza alcoolului! Botoșăneanul în vârstă de 34 de ani a scăpat ca prin minune după ce a agățat o bornă kilometrică de pe marginea drumului, oprindu-se în final în șanț.

Duminică, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Hîrlău au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe D.E. 58, pe raza localităţii Scobinţi, un autoturism a fost implicat într-un accident rutier. 
 
Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au identificat conducătorul auto, un bărbat de 34 ani, din municipiul Botoşani,  care în timp ce ar fi condus un autoturism, într-o curbă la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers acroşând borna kilometrică 25 amplasată pe acostament, părăsind ulterior partea carosabilă. 
 
"Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând că se afla sub influenţa alcoolului. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabiliri alcoolemiei", informeaza IPJ Iasi.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 336 alin. 1, din Codul Penal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1228

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
336

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
315

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...