Batrana atacata de maidanezi!

Batrana atacata de maidanezi!

 In acest an, aproape 700 de persoane au cazut prada maidanezilor  

O batrana de 88 de ani, din Botosani, a fost atacata de un caine maidanez la intrarea unui bloc din municipiu. Teodora B. voia sa isi viziteze copiii. Pe scarile imobilului, maidanezul a venit drept spre ea si si-a infipt coltii in piciorul ei drept.

"Nu am facut nimic, pur si simplu m-a inhatat de picior. Am tipat si pana la urma a fugit si am rugat pe cineva sa ma duca la spital", a spus batrana.

Aceasta a fost adusa la Urgente de fiica ei. Cadrele medicale din Unitatea de Primire a Urgentelor s-au aratat uimite de violenta muscaturii.

"Pacienta a suferit o plaga muscata cu lambou tegumentar, adica o bucata din tesut era desprinsa aproape in totalitate de pe os. Rana a fost toaletata, dupa care i s-a recomandat internarea pe sectia de chirurgie plastica si reparatorie", a precizat un asistent din cadrul UPU.

La scurt timp dupa aceasta intamplare, un barbat din Curtesti a fost adus la Urgente dupa ce a fost victima mai multor caini maidanezi in apropierea casei sale.

In acest an, aproape 700 de persoane au cazut prada maidanezilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bronz la Olimpiada Internaţională de Matematică, obținut de micul Dexter din Botoșani

astăzi, 11:51
68

O performanţă ce face cinste părinţilor Dana şi Gabriel Cardaş, Colegiului Naţional „A.T.Laurian”, profesorului său de matematică, Liliana Tomiţă, Botoşanilor şi Românie...

Planeta clocotește! Mii de persoane au fost evacuate după ce vulcanul Ubinas din Peru a început să erupă!

astăzi, 11:48
17

Autorităţile din Peru au evacuat mii de persoane care locuiesc în apropierea unui vulcan din sudul ţării, după ce acesta a început vineri să erupă, a anunțatInstitutul peruvian...

Statul acordă 15.000 euro nerambursabili pentru dezvoltarea exploataţiilor agricole mici!

astăzi, 11:18
50

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale a anunat lansarea sesiunii de primire a solicitărilor de finanţare pentru dezvoltarea fermelor mici, prin submăsura 6.3 din Programul Naţional de ...