Batrana atacata de maidanezi!

Batrana atacata de maidanezi!

 In acest an, aproape 700 de persoane au cazut prada maidanezilor  

O batrana de 88 de ani, din Botosani, a fost atacata de un caine maidanez la intrarea unui bloc din municipiu. Teodora B. voia sa isi viziteze copiii. Pe scarile imobilului, maidanezul a venit drept spre ea si si-a infipt coltii in piciorul ei drept.

"Nu am facut nimic, pur si simplu m-a inhatat de picior. Am tipat si pana la urma a fugit si am rugat pe cineva sa ma duca la spital", a spus batrana.

Aceasta a fost adusa la Urgente de fiica ei. Cadrele medicale din Unitatea de Primire a Urgentelor s-au aratat uimite de violenta muscaturii.

"Pacienta a suferit o plaga muscata cu lambou tegumentar, adica o bucata din tesut era desprinsa aproape in totalitate de pe os. Rana a fost toaletata, dupa care i s-a recomandat internarea pe sectia de chirurgie plastica si reparatorie", a precizat un asistent din cadrul UPU.

La scurt timp dupa aceasta intamplare, un barbat din Curtesti a fost adus la Urgente dupa ce a fost victima mai multor caini maidanezi in apropierea casei sale.

In acest an, aproape 700 de persoane au cazut prada maidanezilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: La mulți ani, femeie

Joi, 4 Iunie 2020
190

La orele serii mai publicăm încă o poezie din cele primite pe adresa de e-mail a redacției noastre și ne bucurăm că am reluat această rubrică, pentru noi, minunată. Vă dorim lectură p...

Srilankezii abandonaţi la aeroport au fost concediaţi cu încălcarea gravă a Codului Muncii de către firma din Botoșani

Joi, 4 Iunie 2020
611

Confecţionerii din Sri Lanka ajunşi în mijlocul unui scandal naţional după ce au fost abandonaţi pe Aeroportul Otopeni au fost concediaţi de patronii fabricii din Botoşani fără a se res...

Botoșani, printre cele mai afectate de secetă județe din țară

Joi, 4 Iunie 2020
231

Comisiile de evaluare au întocmit până în prezent procese verbale de constatare a pagubelor produse de secetă pe o suprafaţă de 1,3 milioane de hectare, din cele 2,9 milioane car...