Bătrân bătut de două fete şi doi băieţi pentru o mână de bani! Cei patru sunt cercetaţi pentru tâlhărie

Ori lipsa de supraveghere a unui adult responsabil, ori scăparea de sub autoritatea părinţilor, a dus la o situaţie rară: două fete şi doi băieţi sunt protagoniştii unui dosar penal constituit pentru tâlhărie calificată. Şi asta după ce au dat iama în casa unei rude vârstnice a unuia dintre ei pe care au agresat-o pentru câteva sute de lei.

Bătrân bătut de două fete şi doi băieţi pentru o mână de bani! Cei patru sunt cercetaţi pentru tâlhărie

   arhivă

Joi, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 3 Hlipiceni au identificat patru minori, cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, dintre care două fete şi doi băieţi, toţi din comuna Călăraşi, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

Mai exact, cercetările efectuate au dus la concluzia că în noaptea de marţi spre miercuri, în baza unei înţelegeri, cei patru au pătruns fără drept în locuinţa unui bărbat de 85 din aceeaşi localitate, rudă a unuia dintre ei. După ce l-au lovit pe bătrân, cei patru au furat suma de 530 de lei.

Faţă de doi dintre aceştia, o fată şi un băiat, ambii în vârstă de 15 ani, a fost luată măsura internării în Secţia de Neuropsihiatrie Infantilă Botoşani. Pe numele tânărului de 17 ani a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cel de-al patrulea minor, o fată de 13 ani, a fost lăsat la domiciliu deoarece din cauza vârstei nu va răspunde penal.

"În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, în vederea luării măsurilor legale", spun reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
44

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
129

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1317

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....