Bărbat în comă, în sediul Poliţiei Darabani!

Bărbat în comă, în sediul Poliţiei Darabani!
Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din localitatea Viişoara, a ajuns în comă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, fiind preluat de Ambulanţă din sediul Poliţiei Darabani.

Bărbatul prezenta un traumatism cranian sever, însă deocamdată nu se cunoaşte din ce cauză a ajuns în această stare, fiind dispusă o anchetă în acest caz.

Sâmbătă seară, după un spectacol ce a avut loc în localitatea Viişoara, Ioanel Ciobanu, împreună cu soţia sa, ambii aflaţi într-o avansată stare de ebrietate, au încercat să intre cu căruţa în curtea căminului cultural.

Aceştia au fost opriţi de poliţiştii care erau la faţa locului, însă bărbatul a devenit recalcitrant. Acesta chiar a lovit cu biciul un poliţist, căruia i-a spart arcada şi care va avea nevoie 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Oamenii legii l-au încătuşat pe bărbat şi l-au dus la Postul de Poliţie din Viişoara, unde i-au întocmit dosar penal pentru ultraj, cazul fiind preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani.

Poliţiştii l-au chemat la un moment dat şi pe asistentul medical din Viişoara, pentru a-l vedea pe bărbat.

Ulterior, el a fost transportat la Poliţia din Darabani, pentru audieri.

Întrucât nu se mai trezea, poliţiştii au chemat o Ambulanţă, care l-a transportat pe bărbat la spital, medicii concluzionând că prezintă  un traumatism cranian.

Din cauză stării grave în care se afla, el a fost transferat la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi.

Poliţiştii aşteaptă acum concluziile medico-legale, iar şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie a dispus verificări cu privire la cursul evenimentelor.

"Aşteptăm concluziile examenului medico-legal care să stabilească cauzele stării comatoase în care se află persoana, dacă există leziuni şi cum au fost produse", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
155

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
243

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
374

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...