Bărbat în comă, în sediul Poliţiei Darabani!

Bărbat în comă, în sediul Poliţiei Darabani!
Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din localitatea Viişoara, a ajuns în comă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, fiind preluat de Ambulanţă din sediul Poliţiei Darabani.

Bărbatul prezenta un traumatism cranian sever, însă deocamdată nu se cunoaşte din ce cauză a ajuns în această stare, fiind dispusă o anchetă în acest caz.

Sâmbătă seară, după un spectacol ce a avut loc în localitatea Viişoara, Ioanel Ciobanu, împreună cu soţia sa, ambii aflaţi într-o avansată stare de ebrietate, au încercat să intre cu căruţa în curtea căminului cultural.

Aceştia au fost opriţi de poliţiştii care erau la faţa locului, însă bărbatul a devenit recalcitrant. Acesta chiar a lovit cu biciul un poliţist, căruia i-a spart arcada şi care va avea nevoie 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Oamenii legii l-au încătuşat pe bărbat şi l-au dus la Postul de Poliţie din Viişoara, unde i-au întocmit dosar penal pentru ultraj, cazul fiind preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani.

Poliţiştii l-au chemat la un moment dat şi pe asistentul medical din Viişoara, pentru a-l vedea pe bărbat.

Ulterior, el a fost transportat la Poliţia din Darabani, pentru audieri.

Întrucât nu se mai trezea, poliţiştii au chemat o Ambulanţă, care l-a transportat pe bărbat la spital, medicii concluzionând că prezintă  un traumatism cranian.

Din cauză stării grave în care se afla, el a fost transferat la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi.

Poliţiştii aşteaptă acum concluziile medico-legale, iar şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie a dispus verificări cu privire la cursul evenimentelor.

"Aşteptăm concluziile examenului medico-legal care să stabilească cauzele stării comatoase în care se află persoana, dacă există leziuni şi cum au fost produse", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actele „de mână” vor putea fi titluri executorii, chiar dacă nu sunt înregistrate în registrele publice

astăzi, 18:20
548

Pe viitor, înscrisurile sub semnătură privată vor putea fi folosite ca titluri executorii chiar și fără să fie înscrise în registrele publice corespunzătoare, așa cum stabil...

Bărbat găsit fără suflare într-un părău din Dorohoi

astăzi, 17:28
385

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost găsit fără suflare într-un pârâu, sâmbătă, pe strada Oborul Nou din municipiul Dorohoi.Descoperirea a fost făcut...

Comitet întrunit de urgență la Prefecură, din cauza Codului portocaliu de furtuni și a coronavirusului

astăzi, 17:13
661

Membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-au întrunit în şedinţă extraordinară astăzi, în contextul avertizării meteorologice de tip Cod Portocaliu, va...