Bărbat găsit mort într-o pădure din județ

Bărbat găsit mort într-o pădure din județ

Un bărbat în vârstă de 61 de ani din localitatea Ripiceni a fost găsit mort, în circumstanțe incerte, de către soția lui.

Acesta se întorcea acasă duminică seară, cu căruţa, pe un drum de pădure, însă nu a mai ajuns la destinaţie. Cum se făcea tot mai târziu, soţia sa a plecat în căutarea lui, pe acelaşi drum pe care știa că circulă întotdeauna bărbatul. Spre groaza ei, femeia a găsit mai întâi căruţa cu caii pe marginea drumului, după care l-a găsit pe bărbat căzut pe pământ, inconştient, câteva zeci de metri mai departe. Aceasta a sunat imediat la 112, observând că bărbatul nu mai respira.

La faţa locului a ajuns mai întâi un echipaj SMURD de prim ajutor, apoi o ambulanţă de la Săveni, însă nimeni nu a mai putut face nimic pentru acesta, fiind constatat decesul.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate care a fost cauza morţii bărbatului, aceştia luând în calcul orice variantă: fie a căzut din căruţă după ce a murit, fie moartea a fost cauzată de căzătură sau a fost victima unei agresiuni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
296

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
511

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
150

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...