Avioanele care aduc moartea din cer - Otravirea populatiei cu CHEMTRAILS

Avioanele care aduc moartea din cer - Otravirea populatiei cu CHEMTRAILS
O teorie a conspiraţiei care ne-a tăiat respiraţia şi care pare atît de perversă încît, dacă ar fi adevărată, nu ar mai fi nimic de spus. Este vorba de avioane special echipate (se pare că în conspiraţie intră şi avioanele de linie) care împrăştie diferiţi agenţi patogeni (viruşi, microbi, bacterii) sau substanţe psihotrope menite de a influenţa psihicul oamenilor în diverse moduri. Poate fi aşa ceva real? În America sînt zeci de ONG-uri care spun răspicat că "da", scrie ziarul national.ro.

Chemtrails…

Cu toţii ştim că un avion cu reacţie lasă în aer dîre albe de condens produse de motoare. În funcţie de condiţiile atmosferice aceste dungi rezistă pe cer cîteva minute.

Există, însă, un alt gen de dîre, numite de adepţii Teoriei Conspiraţiei – chemtrails – urme lăsate tot de avioane, dar de natură chimică (ce rezistă cu orele pe cer) cu rolul de a împrăştia diferiţi agenţi patogeni precum virusul AH1N1.

Conform ziarulnational.ro, aceste chemtrails conţin printre altele săruri de bariu, care se crede că sînt folosite la aplicaţii militare ca un strat reflectorizant al diferitelor game de unde radio. Problema e că se bănuieşte că în aceste substanţe se introduc viruşi, bacterii, microbi, ciuperci microscopice, diverşi agenţi biologici care sînt testaţi pe populaţie, cred adepţii Teoriei Conspiraţiei. Dîra ce se formează este de fapt un polimer care se transformă într-o plasă fină care se întăreşte în contactul cu aerul şi astfel rămîne plutind în atmosferă, la mare înălţime, în cele din urmă "căzînd" pe pămînt.

Culmea e că aceste chemtrails sînt recunoscute de guvernul SUA, ca fiind un program secret necesar de a lupta împotriva "încălzirii globale".

…şi un politician belgian

Fostul primar din Evergem, Belgia, Peter Vereecke, atrage atenţia asupra avioanelor care împrăştie zi şi noapte germeni cauzatori de boli peste tot pămîntul. "Chemtrails sînt nori de chimicale şi germeni cauzatori de boli care intenţionat sînt împrăştiaţi peste noi pentru a ne manipula comportamentul. Solicit consiliului local să mobilizeze toate ministerele pentru a lupta împotriva acestui atac fizic şi psihic", a declarat Vereecke într-un interviu.

"Spun doar că aceste chemtrails au efecte dovedite asupra sănătăţii noastre şi sînt conduse de structuri de putere ascunse sub voalul politicii oficiale din lume. Cu certitudine, ei joaca un rol în asta pentru că avioanele care împrăştie substanţe sînt folosite mult mai intensiv în ultimii cîţiva ani. Puteţi observa fenomenul în Belgia cel puţin 10 zile pe lună. De ce nu vedeţi aceste chemtrails deasupra Saharei sau Amazonului? Pulverizînd chimicale asupra zonelor menţionate ar fi lipsit de sens atît timp cît acolo nu trăiesc oameni", crede Vereecke.

Uimit de informaţiile primite, reporterul îl întreabă pe fostul primar dacă nu cumva suferă de afecţiuni psihice. "Majoritatea oamenilor îşi aduc aminte de mine ca şi filolog, primar şi om de afaceri. Nu ca un visător ori nebun, ci ca un tip sobru, critic şi care acum caută nişte răspunsuri".


VEZI SI:
Ploaie otravita la malul marii, in Adevarul din 10 martie 2010:


Constănţenii au fost uimiţi când şi-au văzut maşinile acoperite de un praf ruginiuPulberea cărămizie care a căzut săptămâna trecută în mai multe oraşe din sudul ţării conţine fier, cupru, plumb şi alte metale grele. Specialiştii de la pro­tecţia mediului spun că, în mod normal, în aer nu ar trebui să existe nicio urmă de astfel de metale şi că inhalarea acestora poate fi periculoasă dacă fenomenul se va repeta.

La finele săptămânii trecute, peste Constanţa şi împrejurimi s-a aşternut un praf de culoare cărămizie. Potrivit specialiştilor de la Mediu, fenomenul a fost semnalat în judeţul Constanţa, în Bărăgan şi în Bucureşti. Patronii de spălătorii auto au fost cei mai fericiţi. Am avut clienţi cu 200% mai mulţi faţă de o zi bună", a afirmat Ion Butu, patronul unei spălătorii din Constanţa.

Specialiştii Agenţiei de Protecţia Mediului (APM) Constanţa au prelevat probe pentru a stabili componenţa prafului, iar rezultatele analizelor dovedesc o realitate de necrezut. Ploaia" conţinea cupru, fier şi zinc în cantităţi apreciabile.

Praf din deşert

De asemenea, în aerul respirat de cei din Dobrogea s-a regăsit şi crom, plumb, nichel, arsen şi cadmiu. Specialiştii declară că aceste metale grele se regăsesc în mod normal doar în sol.

"Aerul pe care îl respirăm conţine oxigen, azot şi gaze inerte", au precizat specialiştii APM. Ei spun că niciodată până acum nu s-au mai întâlnit cu un asemenea fenomen. Ţinând cont că praful a afectat şi capitala Greciei, Atena, reprezentanţii APM Constanţa au presupus că este vorba despre o pulbere adusă de vânturi din Sahara. Pulberile pot fi ridicate la înălţimi mari, de până la 1,6 kilometri. La asemenea înălţimi, curenţii de aer le poartă pe distanţe mari", a explicat directorul APM Constanţa, Senol Zevri.

Meteorologii contrazic ipoteza aceasta. Hărţile noastre din acea noapte nu indicau o legătură cu nordul Africii, aşa că excludem această ipoteză", a explicat Ion Păun, de la Centrul Meteorologic Dobrogea.

Specialiştii spun că periculozitatea pulberilor este dată nu doar de compoziţia chimică, ci şi de dimensiunile particulelor. Prin inhalare, acestea ajung în plămâni. "Putem considera că am avut noroc, având în vedere că pulberile s-au depus în timpul nopţii, sub formă de noroi şi nu direct ca material prăfos. Gradul de periculozitate a fost diminuat", a mai precizat Zevri. Expertul de mediu Traian Petrescu atrage însă atenţia că fenomenul este grav: "Metalele grele nu pot fi tratate în niciun fel. A plouat, s-au dus în canalizare, în sol şi vor ajunge în pânza freatică, ceea ce este foarte periculos".

Pericol

Medicii avertizează că fenomenul poate deveni periculos pentru sănătatea populaţiei în cazul în care se repetă. În cantităţi mari, plumbul poate genera anemie, nichelul - boli respiratorii, cadmiul - hipertensiune arterială şi ateroscleroză, iar cuprul poate determina iritaţii ale căilor respiratorii.

 



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
177

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
128

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
194

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...