Atenție la tovarășii de pahar: Un botoșănean a rămas fără 1600 de euro și telefonul mobil!

Atenție la tovarășii de pahar: Un botoșănean a rămas fără 1600 de euro și telefonul mobil!
Poliţiştii au emis, marți, ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore în Centrul  de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Botoşani pe numele unui bărbat de 20 ani şi a unei femei de 36 de ani, ambii din municipiul Botoşani.

Din cercetările Poliției a rezultat faptul că aceştia, în seara de 28 martie 2018, au consumat băuturi alcoolice împreună cu un bărbat de 22 de ani, într-un bar de pe raza municipiului Botoşani. 

Ulterior, în timp ce se aflau pe strada Mihail Kogălniceanu, prin folosirea de acte de violenţă, au sustras de la bărbatul de 22 de ani un telefon mobil şi suma de aproximativ 1.600 de euro.
 
"În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, cele două persoane urmând să fie prezentate instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive", informează IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
133

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
216

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
97

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...