Aragazuri de la sepepisti pentru sinistrati

Aragazuri de la sepepisti pentru sinistrati

   Mediafax

Sepepistii nu stau cu ochii doar pe personalitati, ci si pe sinistrati. La sfarsitul saptamanii trecute, 24 de familii din comuna Radauti Prut au primit cate un aragaz, valoarea totala a donatiei fiind de peste 12.000 lei.

Banii cu care au fost achizitionate cele 24 aragazuri provin din donatia benevola a salariatilor Serviciului de Protectie si Paza (SPP). De altfel, sepepistii au trimis aragazuri si in alte comune afectate de inundatiile din vara, din nordul Moldovei, respectiv in Straja, Vicovul de Jos, Doljesti si Tamaseni.

Potrivit celor declarate de primarul comunei Radauti Prut, Viorel Nichiteanu, si Crucea Rosie urmeaza sa mai doneze persoanelor sinistrate inca 50 de aragazuri, insa nici cu acestea nu crede ca va putea fi acoperit necesarul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean, desemnat oficial “Liderul generaţiei de mâine”! Sebastian Dobrincu este considerat Copilul genial al României!

Vineri, 6 Decembrie 2019
1160

Milionar la doar 21 de ani în Silicon Valley! Este povestea de succes a lui Sebastian Dobrincu, un tânăr născut la Botoşani, care ar trebui să fie un exemplu şi un model de urmat pent...

Au scăpat ca prin minune după o ciocnire frontală

Vineri, 6 Decembrie 2019
679

Doi șoferi au scăpat ca prim minune după o ciocnire frontală care a avut loc ieri în comuna Lunca.Un bărbat de 37 de ani din comuna Mihai Eminescu, în timp ce se deplasa cu mașin...

ÎNCEPE VÂNĂTOAREA! Ministrul Sănătății vă invită să intrați în lupta anticorupție: Angajații din spitale care primesc șpagă vor fi dați afară!

Vineri, 6 Decembrie 2019
676

Ministrul Sănătății, Victor Costache, susține că în contractele semnate la angajarea personalului medical ar putea fi stipulat clar că primirea de „atenții” va duce la pierde...