ANM: Cum va fi vremea în perioada următoare

ANM: Cum va fi vremea în perioada următoare

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în perioada următoare, iar potrivit acestora România va fi lovită de un val de aer tropical.

Meteorologii anunţă că vremea se încălzeşte, dar iarna nu se dă plecată cu una, cu două. Primăvara se arată doar câteva zile. România va fi „lovită" de un val de aer tropical, ceea ce duce la creşterea temperaturilor cu până la 10 grade în timpul zilei.

Temperaturile cele mai ridicate se vor înregistra joi şi vineri în sudul şi vestul ţării. Mercurul termometrelor va urca până la 14-15 grade, chiar la 16-17 grade în Lunca Dunării, conform TVR.

Din 2 martie urmează o perioadă cu temperaturi mai scăzute, iar de marţea viitoare este posibil să avem din nou o încălzire, cu temperaturi peste normalul perioadei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
3

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
125

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
104

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...