Ancheta in desfasurare, dupa ce un pacient de la Psihiatrie s-a sinucis

Ancheta in desfasurare, dupa ce un pacient de la Psihiatrie s-a sinucis
Pentru a evita producerea unor incidente, ca cel de luna trecuta, cand un barbat s-a aruncat de pe acoperisul cladirii unde era internat, decedand pe loc, conducerea Spitalului de Psihiatrie a decis ca Sectia I Acuti sa fie mutata la etajul unu al cladirii.

Barbatul care s-a sinucis a reusit sa ajunga pe acoperis dupa ce s-a strecurat afara din salon si a urcat in pod, usa catre pod fiind in imediata apropiere a salonului. Si asta in ciuda faptului ca sectia unde era internat era cea mai securizata din intreaga cladire. Barbatul suferea de epilepsie si tulburare organica de personalitate, aflandu-se de mai multi ani in evidentele medicilor.

"Am mutat sectia de la etajul IV la etajul I. In cadrul sectiei era si un compartiment, care are 14 paturi, noi i-am spus de toxico-dependenti, si acolo era internat si barbatul care s-a aruncat. In acest compartiment sunt internati pacienti cu afectiuni psihice acute", a declarat Gabriel Oprisanu, managerul Spitalului de Psihiatrie.

Dupa evenimentul de luna trecuta, la nivelul unitatii spitalicesti a fost declansata o ancheta, care inca nu a fost finalizata.

"O comisie constituita la nivelul spitalului ii va audia maine pe toti cei care au fost de serviciu in noaptea cand s-a petrecut incidentul", a precizat managerul Spitalului de Psihiatrie.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copiii, singura categoria de populație care nu este afectată de coronavirus!

astăzi, 16:06
146

Singura categorie de persoane care se pare că nu este afectată de coronavirusul din China sunt copiii.Studiile date publicității de medicii chinezi arată că până acum nu s-au în...

Următoarea țintă a ANAF: persoanele fizice

astăzi, 15:54
267

Inspecţiile fiscale derulate de ANAF vor viza din ce în ce mai mult persoanele fizice, fie că au venituri mari, fie că au venituri mici, a declarat recent Irina Nistor, director PwC Româ...

Curtea Constituțională a decis: desemnarea lui Ludovic Orban nu e constituţională

astăzi, 15:29
216

Curtea Constituțională a stabilit că există conflict juridic de natură constituțională între Președinție și Parlament din cauza desemnării lui Ludovic Orban în funcția de premi...