Ancheta in desfasurare, dupa ce un pacient de la Psihiatrie s-a sinucis

Ancheta in desfasurare, dupa ce un pacient de la Psihiatrie s-a sinucis
Pentru a evita producerea unor incidente, ca cel de luna trecuta, cand un barbat s-a aruncat de pe acoperisul cladirii unde era internat, decedand pe loc, conducerea Spitalului de Psihiatrie a decis ca Sectia I Acuti sa fie mutata la etajul unu al cladirii.

Barbatul care s-a sinucis a reusit sa ajunga pe acoperis dupa ce s-a strecurat afara din salon si a urcat in pod, usa catre pod fiind in imediata apropiere a salonului. Si asta in ciuda faptului ca sectia unde era internat era cea mai securizata din intreaga cladire. Barbatul suferea de epilepsie si tulburare organica de personalitate, aflandu-se de mai multi ani in evidentele medicilor.

"Am mutat sectia de la etajul IV la etajul I. In cadrul sectiei era si un compartiment, care are 14 paturi, noi i-am spus de toxico-dependenti, si acolo era internat si barbatul care s-a aruncat. In acest compartiment sunt internati pacienti cu afectiuni psihice acute", a declarat Gabriel Oprisanu, managerul Spitalului de Psihiatrie.

Dupa evenimentul de luna trecuta, la nivelul unitatii spitalicesti a fost declansata o ancheta, care inca nu a fost finalizata.

"O comisie constituita la nivelul spitalului ii va audia maine pe toti cei care au fost de serviciu in noaptea cand s-a petrecut incidentul", a precizat managerul Spitalului de Psihiatrie.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Penitenciarul din Botoșani angajează din sursă externă șase bărbați. Care sunt criteriile

Joi, 24 Septembrie 2020
812

În vederea angajării, Penitenciarul din Botoșani scoate la concurs șase posturi de agent, care pot fi ocupate exclusiv de bărbați, în cadrul sectorului operativ.La concurs pot par...

Europarlamentarul Ramona Strugariu vine la Botoșani

Joi, 24 Septembrie 2020
237

Ramona Strugariu, europarlamentar din partea Alianței USRPLUS, vine la Botoșani vineri, 25 septembrie, pentru o serie de întâlniri cu cetățenii, reprezentanți ai mass-media și candid...

Invitatul de la Știri - Cătălin Mugurel Flutur, primarul municipiului Botoșani

Joi, 24 Septembrie 2020
340

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Botoșani, a acceptat invitația de a participa la un dialog în emisiunea &ld...