Ancheta in desfasurare, dupa ce un pacient de la Psihiatrie s-a sinucis

Ancheta in desfasurare, dupa ce un pacient de la Psihiatrie s-a sinucis
Pentru a evita producerea unor incidente, ca cel de luna trecuta, cand un barbat s-a aruncat de pe acoperisul cladirii unde era internat, decedand pe loc, conducerea Spitalului de Psihiatrie a decis ca Sectia I Acuti sa fie mutata la etajul unu al cladirii.

Barbatul care s-a sinucis a reusit sa ajunga pe acoperis dupa ce s-a strecurat afara din salon si a urcat in pod, usa catre pod fiind in imediata apropiere a salonului. Si asta in ciuda faptului ca sectia unde era internat era cea mai securizata din intreaga cladire. Barbatul suferea de epilepsie si tulburare organica de personalitate, aflandu-se de mai multi ani in evidentele medicilor.

"Am mutat sectia de la etajul IV la etajul I. In cadrul sectiei era si un compartiment, care are 14 paturi, noi i-am spus de toxico-dependenti, si acolo era internat si barbatul care s-a aruncat. In acest compartiment sunt internati pacienti cu afectiuni psihice acute", a declarat Gabriel Oprisanu, managerul Spitalului de Psihiatrie.

Dupa evenimentul de luna trecuta, la nivelul unitatii spitalicesti a fost declansata o ancheta, care inca nu a fost finalizata.

"O comisie constituita la nivelul spitalului ii va audia maine pe toti cei care au fost de serviciu in noaptea cand s-a petrecut incidentul", a precizat managerul Spitalului de Psihiatrie.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Declarații dure ale patronului FC Botoșani: Andronache e „o trompetă”, Becali e „un fraier”

Vineri, 23 August 2019
458

Valeriu Iftime, finanţatorul de la Botoşani, a crezut că folosirea lui Soiledis în centrul apărării, în disputa cu Vitoria Guimaraes e o diversiune. Patronul grupării moldave l-...

Dosar penal pentru un bărbat de 73 de ani din județ. Conducea un ATV, fără permis

Vineri, 23 August 2019
206

Joi, poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Săveni, patrulau în satul Aurel Vlaicu, com. Avrămeni, ocazie cu care au oprit pentru control un ATV condus de un bărbat de 73 de ani, din lo...

A încercat să păcălească polițiștii, cu un permis fals de Republica Moldova

Vineri, 23 August 2019
168

Joi, 22 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Dorohoi au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din localitatea Dimăcheni.Acesta a prezenta...