ALERTA - Muncitorii disponibilizati de MBB au iesit in strada

ALERTA - Muncitorii disponibilizati de MBB au iesit in strada

 MBB a anuntat disponibilizarea a peste 150 de angajati  

Angajatii de la MBB, care isi vor pierde in curand locurile de munca, au pichetat in aceasta dupa-amiaza birourile societatii, disperati ca vor ramane pe drumuri, dar si ca nu vor primi toate drepturile salariale restante.

Mai intai, oamenii, care au primit preaviz din partea conducerii societatii, s-au adunat la statia de betoane, dupa care au pornit spre birouri.

Desi au preaviz pentru 20 de zile si pe 15 octombrie au primit lichidarea, se pare ca muncitorii nu au beneficiat de sumele pe care le asteptau.

"Trebuia sa primesc 1800 de lei si am primit 250 de lei la lichidare", a spus Ion Vizitiu, maistru la MBB, care spune ca nu a mai primit bani in ultima luna si jumatate.

Si Cristian Vasile Dragu reclama situtia creata in societatea de constructii.

"Sunt din Oroftiana, am un copil bolnav de distrofie musculara. Asta inseamna ca am nevoie obligatoriu de 200 de lei pe luna pentru tratament. Am muncit si de la 7 dimineata pana la 1 noaptea si nu am primit nici un ban", spune Dragu.

Din partea societatii, la fata locului nu a venit decat inginerul sef Ovidiu Glavan, care insa a refuzat sa faca vreo declaratie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Penitenciarul din Botoșani angajează din sursă externă șase bărbați. Care sunt criteriile

Joi, 24 Septembrie 2020
766

În vederea angajării, Penitenciarul din Botoșani scoate la concurs șase posturi de agent, care pot fi ocupate exclusiv de bărbați, în cadrul sectorului operativ.La concurs pot par...

Europarlamentarul Ramona Strugariu vine la Botoșani

Joi, 24 Septembrie 2020
217

Ramona Strugariu, europarlamentar din partea Alianței USRPLUS, vine la Botoșani vineri, 25 septembrie, pentru o serie de întâlniri cu cetățenii, reprezentanți ai mass-media și candid...

Invitatul de la Știri - Cătălin Mugurel Flutur, primarul municipiului Botoșani

Joi, 24 Septembrie 2020
323

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Botoșani, a acceptat invitația de a participa la un dialog în emisiunea &ld...