ALERTA - Muncitorii disponibilizati de MBB au iesit in strada

ALERTA - Muncitorii disponibilizati de MBB au iesit in strada

 MBB a anuntat disponibilizarea a peste 150 de angajati  

Angajatii de la MBB, care isi vor pierde in curand locurile de munca, au pichetat in aceasta dupa-amiaza birourile societatii, disperati ca vor ramane pe drumuri, dar si ca nu vor primi toate drepturile salariale restante.

Mai intai, oamenii, care au primit preaviz din partea conducerii societatii, s-au adunat la statia de betoane, dupa care au pornit spre birouri.

Desi au preaviz pentru 20 de zile si pe 15 octombrie au primit lichidarea, se pare ca muncitorii nu au beneficiat de sumele pe care le asteptau.

"Trebuia sa primesc 1800 de lei si am primit 250 de lei la lichidare", a spus Ion Vizitiu, maistru la MBB, care spune ca nu a mai primit bani in ultima luna si jumatate.

Si Cristian Vasile Dragu reclama situtia creata in societatea de constructii.

"Sunt din Oroftiana, am un copil bolnav de distrofie musculara. Asta inseamna ca am nevoie obligatoriu de 200 de lei pe luna pentru tratament. Am muncit si de la 7 dimineata pana la 1 noaptea si nu am primit nici un ban", spune Dragu.

Din partea societatii, la fata locului nu a venit decat inginerul sef Ovidiu Glavan, care insa a refuzat sa faca vreo declaratie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
56

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de joi, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Lucrarea este realizată în cadrul proiectului &...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
64

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu și pe Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

astăzi, 07:00
14

Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu era iudeu din Ierusalim şi a fost unul din cei 70 de ucenici ai Domnului şi nepotul Apostolului Barnaba.La început, a fost ucenic al Sfânt...