Ne ocolește, dar un asteroid se îndreaptă cu viteză spre pământ!

Ne ocolește, dar un asteroid se îndreaptă cu viteză spre pământ!

NASA a trimis o informare prin care a alertat, practic, întreagă omenire.

Agenția spațială americană a precizat că un asteroid descoperit acum doar 2 zile se îndreaptă cu o viteză de peste 20.000 Km/oră spre Pământ, pe 31 august.

Descoperit acum doar două zile, un nou asteroid care a primit denumirea 2019 QU4 se îndreaptă cu peste 20.000 Km/oră spre Pământ și va ajunge aici chiar în cursul acestei zile, anunță idevice.ro, relatează Realitatea.net.

NASA a descoperit destul de greu acest asteroid care se apropie cu viteză extrem de mare de Pământ, însă diametrul său nu este mare, iar orbita nu-l va aduce pe o traiectorie care să îi permită să se lovească frontal direct de planetă noastră, în cursul acestui weekend.

Asteroidul va putea fi monitorizat de către astronomii de la NASA, sau de la orice alt observator cu un telescop suficient de puternic, însă nu există șanse că Pământul să fie pus în pericol de apariția sa neașteptată pe cer.

Acest asteroid a fost introdus de către agenția spațială americană în categoria celor care au potențial periculos, și va ajunge lângă pământ undeva în cursul acestei după-amiezi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
130

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
102

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
56

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...