Acum: apă sistată de cinci ore într-o zonă din municipiu. Se vor efectua lucrări de reparare a conductei inclusiv marți dimineață

Acum: apă sistată de cinci ore într-o zonă din municipiu. Se vor efectua lucrări de reparare a conductei inclusiv marți dimineață

Locuitorii din zona intersecției dintre bulevardul „Eminescu” și strada Sucevei au rămas fără apă de cinci ore, luni, în jurul amiezii, în urma unei avarii a conductei. Cum fisura nu a putut fi prevăzută, oamenii nu au fost anunțați să ia măsuri de aprovizionare cu apă. O echipă de muncitori a sociatății Nova ApaServ lucrează, în acest moment, pentru remedierea situației, însă va reveni și mâine în zonă, fiind sesizat incă un punct vulnerabil al rețelei de alimentare.

Nu este apă de cinci ore, iar pe căldura asta numai asta ne mai lipsește. E bătaie de joc”, a sesizat o locatară.

Chiar acum lucrează băieții să rezolve problema. Avariile pot apărea oricând, având în vedere vechimea conductelor. Vom remedia situația, dar, cel mai probabil, vom reveni și mâine, pentru că am mai observat un punct în care se poate sparge conducta. Deci lucrările vor continua și mâine dimineață”, a precizat Ady Petrușcă, director operațional al Nova ApaServ SA.

Cele mai problematice zone din municipiu, în acest sens, sunt zonele: Alba-Iulia - Săvenilor - Călugăreni, Împărat Traian și periferiile dinspre Răchiți și Stăuceni. Întreaga rețea de conducte prezintă riscuri, din cauza vechimii.

 

Spune-ne opinia ta