Activitati extrascolare pentru elevii care au ajuns astazi la scoala

Activitati extrascolare pentru elevii care au ajuns astazi la scoala

 DANIEL BOTEZATU  

Elevii care au ajuns marti dimineata la scoala, pentru ca nu au aflat din timp ca scolile au fost inchise, au ramas sa faca activitati extrascolare.

La fel si la gradinite, unde copiii au fost adusi de parinti care fie nu au stiut ca s-a sistat activitatea scolara, fie nu au avut cu cine sa ii lase acasa, micutii ramanand cu educatoarele.
Ministerul Educatiei a decis luni ca toate unitatile scolare din judetul Botosani, inclusiv cele din municipiile Botosani si Dorohoi, sa fie inchise pe 7 si 8 februarie.

In judetul Botosani s-au inchis 691 de unitati d einvatamant, dintre care 26 de licee, 309 scoli cu clasele I-VIII, 352 de gradinite si patru Scoli de Arte si Meserii.

"Am tinut cont de faptul ca luni seara am primit tarziu ordinul de ministru si am dat telefoane prin intermediul directorilor de scoli si la gradinite ca in eventualitatea in care sunt copii dimineata, la scolile unde sunt navetisti sau la gradinite, si nu au parintii cu cine sa ii lase, sa desfasoare activitati extrascolare. In municipiul Botosani, la Gradinita 21 sunt doi copii. La Dorohoi, la Scoala 5 Spiru Haret sunt in supravegherea invatatorilor 3 copii. Mai avem Seminariile Botosani si Dorohoi, unde la internat sunt cazati elevi din toate coltuile judetului. S-a luat decizia sa ramana cazati in internat si desfasoara eventual ore sau activitati extrascolare", a declarat Daniel Botezatu, inspector scolar adjunct in cadrul ISJ.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
87

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
59

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
208

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...