100.000 de lei amenda si 11.000 de pachete de tigari confiscate!

100.000 de lei amenda si 11.000 de pachete de tigari confiscate!
Amenda maxima a fost aplicata dupa ce politistii de frontiera i-au solicitat unui nemtean actele pentru marfa de provenienta ucraineana.

M. V., din Piatra Neamt, a fost oprit la iesirea din municipiul Botosani de un echipaj format din comisari ai Garzii Financiare si politisti de frontiera.

Nemteanul a recunoscut ca a fost in Ucraina si a luat tigari marca Ronson si Winston pentru niste prieteni. Pentru ca explicatia sa nu parea foarte plauzibila, anchetatorii au dezvoltat cercetarile.

Astfel au descoperit ca, de fapt, barbatul cu dubla cetatenie, romana si moldoveana, este administratorul unei societati cu sediul in Piatra Neamt. Mai mult, M.V. are deschis un stand in complexul comercial Pars din Botosani. Barbatul s-a ales astfel cu amenda maxima, 100.000 de lei, si cu tigarile confiscate.

La actiune au luat parte politistii de frontiera din cadrul detasamentului de interventie al Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Botosani, Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Suceava si Formatiunea de Interventie a DPF Radauti si lucratori ai Garzii Financiare Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doina Federovici, Președinte Consiliul Județean Botoșani: „Cinste și onoare militarilor noștri care sunt cei mai valoroși și mai autentici ambasadori ai României”

astăzi, 15:59
194

Comunicat de presă:Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici a transmis astăzi, 25 Octombrie, cu ocazia Zilei Armatei Române, mesajul său de omagiere, devotament, ci...

900 de persoane legitimate la Botoșani în acțiunile desfășurate de polițiști pentru prevenirea și limitarea infectării cu Sars-Cov-2

astăzi, 15:45
141

În ziua de 24 octombrie 2020, sub autoritatea Instituție Prefectului Județului Botoșani, au fost desfășurate noi acțiuni de verificare în sistem integrat cu privire la respectarea m...

SARS-Cov-2, alte 3.855 noi cazuri în 24 de ore în România

astăzi, 15:17
428

Au trecut 24 de ore de la ultima raportare și alte cifre noi au fost făcute publice astăzi de Grupul de Comunicare Strategică a Guvernului, cifre care arată că România bate record după re...