Șocant! Femeie violată și înjunghiată de un adolescent!
BOTOSANI

Șocant! Femeie violată și înjunghiată de un adolescent!
Clipe de coșmar pentru o femeie dintr-o comună botoșăneană! A fost atacată în propria casă de un individ care a tăiat-o cu un cuter după ce ar fi violat-o.

Totul s-a întâmplat, duminică seara, în locuința unei femei în vârstă de 68 de ani, din satul Vorniceni. Aceasta locuiește singură iar după lăsarea întunericului un localnic, în vârstă de 17 ani, a dat buzna peste ea în casă. Individul, care se pare că era sub influența băuturilor alcoolice, s-a năpustit asupra femeii, pe care ar fi forțat-o să întrețină relații sexuale cu el, iar când a văzut că se opune a tăiat-o cu un cuter, provocându-i răni grave.

Se pare că un vecin a auzit strigătele de ajutor și a sunat la 112. Cadrele medicale de pe Ambulanță sosite la locuința femeii i-au acordat de îndată primul ajutor, aceasta fiind în șoc hemoragic, cu multiple traumatisme și plăgi tăiate. În întâmpinarea Ambulanței a plecat echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, care a transportat-o pe femeie la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Mavromati.

Polițiștii au ajuns și ei la casa femei și fac cercetări. Tânărul a fost ridicat pentru audieri, cazul fiind preluat de un procuror.

Femeia a povestit că tânărul a ajutat-o în timpul zilei la bătut nuci, iar pe seară a venit după bani, dar și cu gânduri necurate. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

astăzi, 20:18
23

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

astăzi, 19:28
38

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...

5 cadre didactice dintr-o localitate din Botoșani s-au specializat în tehnici didactice moderne în Finlanda (Foto)

astăzi, 18:33
350

În perioada 17 – 23.03.2024, 5 cadre didactice de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Unteni, judetul Botosani, au participat la cursuri de perfectionare organizate de Asociatia Edu2Grow in Finland...