ANASTASIA POPISTASU - 10 ani care pot umple mai multe vieti!

ANASTASIA POPISTASU - 10 ani care pot umple mai multe vieti!

 ANASTASIA POPISTASU  

Anastasia Alina Popistasu implineste astazi 10 ani! Nascuta pe 29 octombrie 1999, in Botosani, micuta artista pare sa-si fi gasit menirea,  cei 10 ani de activitate putand umple lejer mai multe vieti prin frumusetea clipelor traite, a momentelor de glorie, prin numarul mare de premii si distinctii cucerite!

La doar 5 ani a urcat prima data pe scena, participand la un concurs. A fost foarte incantata datorita premiului obtinut, continuandu-si drumul spre muzica. Un an mai tarziu, Anastasia a fost admisa la Liceul de Arte Stefan Luchian, unde studiaza pianul.

Pregatirea continua, pe langa studiile zilnice de la scoala, si la Iasi, unde Anastasia merge saptamanal la Palatul Copiilor, la doamna profesoara Apetroaie. Facand naveta saptamana de saptamana, participa an de an la diverse concursuri de muzica usoara organizate in toata tara, obtinand numeroase premii.

Ultimii 2 ani pentru Anastasia au insemnat foarte mult, drept dovada ca, in anul 2008, a urcat pe podium obtinand titlul de Minimiss Botosani. Datorita acestui premiu, anul acesta a reprezentat orasul Botosani la concursul Minimiss si Minimister Romania 2009.

Dupa acest greu concurs ea s-a intors acasa cu titlul de Minimiss Romania la categoria ei de varsta.

Pe langa acest titlu, Anastasiei i-a mai fost inmanata si diploma de excelenta pentru promovarea deosebita si reprezentarea cu succes a orasului Botosani la Concursul National al micilor artisti, Minimiss si Minimister Bucuresti.

In acest an, in martie, a obtinut locul 2 la Festivalul Martisor Dorohoian. In iunie, Anastasia a devenit si membru cu titlul de "invatacel" al Academiei Copiilor din Bucuresti.

Luna octombrie s-a dovedit insa cu adevarat luna ei norocoasa... A urcat de doua ori pe podium! La inceputul lunii a participat printre cei 31 de concurenti la Concursul de muzica usoara Constelatia necunoscuta, Vaslui, obtinand locul 1, iar dupa 20 de zile, concurand alaturi de alti 23 de copii la Festivalul Andantino Bucuresti, reuseste din nou sa fie in fruntea tuturor!
Anul viitor va face parte din juriul copiilor la Concursul Minimiss si Minimister Romania!

Un palmares pe care si-l doreste orice copil, dar mai ales un artist care, la 10 ani, a dus numele Botosaniului in lume, nume pe care l-a purtat cu demnitate!

Anastasia Popistasu isi merita locul in galeria oamenilor de seama ai Botosanilor, merita pretuirea noastra si, mai ales, merita sa ii dorim din tot sufletul LA MULTI ANI, impliniri si multa sanatate!

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
193

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
38

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
297

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...