LA MULTI ANI, MIHAELA NISTORICA!

LA MULTI ANI, MIHAELA NISTORICA!

MIHAELA NISTORICA

Teatrul nu este doar o profesie pentru Mihaela Nistorica, ci un mod de viata, o a doua natura si poate mediul natural de existenta.

Placerea jocului si placerea de a juca pentru copii se substituie intotdeauna scopului de a urmari cu orice pret performanta. Si tocmai din acest motiv performanta vine de la sine.

Mihaela Nistorica, director adjunct al Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache Botosani, iubeste copiii cu adevarat. Intalnirea cu ei se transforma de fiecare data intr-un exemplu de generozitate prin care artistul isi pune sufletul in palme oferind spectatorilor miracolul magic al transformarii acestuia in Pinocchio, in Iedul cel Mare, in Motanul Incaltat, in Fata Babei, in tot ce talentul ei transforma cartonul in papusa cu viata.

De aceea copiii o iubesc, colegii o respecta, iar noi, spectatorii, facem o reverenta plina de respect si admiratie fata de acea specie rara a actorilor.

MIHAELA NISTORICA PETRARIU: M-am nascut pe 23 septembrie 1968, intr-o familie in care si mama si tata lucrau la Teatrul Vasilache Botosani. Mama mea, Gabriela Nistorica, actrita binecunoscuta si indragita generatiilor de spectatori botosaneni timp de 40 de ani, din 1953 pana in 1993, este Societar de Onoare a Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache din 2004.

Am jucat pe scena Teatrului Vasilache pentru prima data la 6 ani, in 1974, in spectacolul Aventurile unei vrajitoare. Asta m-a facut un copil vedeta la gradinita si doamnele educatoare erau foarte mandre.

Pe atunci era ceva mai putin obisnuit pentru un copil, fata de zilele noastre, cand copiii urca pe scena mult mai des. Se vede ca mi-a placut pe scena, astfel incat in 1987 am devenit actrita la "Vasilache"!

 

Stiri Botosani ii ureaza Mihaelei Nistorica, la aniversare, multa sanatate, implinirea visurilor de copil, stralucirea celor de adult, dar mai ales sa se traiasca in fiecare zi pe sine insasi ca si cum trairea ar fi o bucurie, iar nu un scop!

LA MULTI ANI!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalului Filmului European ajunge la Botoșani (Cinema „Unirea”) în perioada 10-12 mai cu filme despre libertate!

astăzi, 20:00

Ediția a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la București chiar de Ziua Europei, pe 9 mai și se va încheia la Chișinău, pe 8 iunie,Festivalul Filmului European este organizat ...

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
25

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
70

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...