Au mers la școală cu un craniu uman într-o pungă!

Au mers la școală cu un craniu uman într-o pungă!
Cadrele didactice ale Școlii din Lozna, județul Botoșani, au fost oripilate luni, după ce câţiva elevi au venit la oră cu un craniu uman.

Profesorii au sesizat imediat Postul de Poliție din localitate și mai multe echipaje de cercetare din cadrul Poliției Dorohoi au sosit la fața locului.

Potrivit declarațiilor copiilor, rămășițele umane au fost găsite vineri, 16 octombrie, în zona turbăriei din localitate. Din pură curiozitate, elevii au ascuns craniul în curtea școlii cu intenția de a-l arăta dirigintelui, lucru pe care l-au și făcut.

Polițiștii au efectuat verificări în zona indicată de copii și au săpat în mai multe locuri. După aproape jumătate de zi de anchetă, polițiștii nu au mai găsit și alte resturi umane. La o primă examinare, craniul pare să aibă o vechime considerabilă.

Polițiștii au deschis dosar de moarte suspectă și încearcă acum să stabilească identitatea rămășițelor.

" Am solicitat expertizarea craniului la un Institut de Medicină Legală din țară și în funcție de rezultate vom dispune soluție procedurală", a declarat comisarul-șef Marcel Prichici, șeful Poliției Dorohoi, conform Opinia de Dorohoi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii prinşi băuţi sau drogaţi la volan vor rămâne 10 ani fără permis! Legea a fost votată și va merge la promulgare!

Marţi, 14 Mai 2024
178

Proiectul de lege adoptat în unanimitate are ca obiect reglementarea unor acte normative din domeniul prevenirii şi combaterii traficului si consumului ilicit de droguri şi alte substanţe sus...

Spectacol de magie, iluzii și umor la Teatrul „Vasilache” Botoșani! (Foto)

Marţi, 14 Mai 2024
89

Teatrul „Vasilache” îi invită pe cei mici, sâmbătă, 18 mai 2024, de la ora 11:00, să vizioneze un spectacol de divertisment prezentat de trupa Stoneli – Circul Magic ...

A fost prelungit termenul de înscriere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă!

Marţi, 14 Mai 2024
101

Odată cu prelungirea termenului de înaintare a cererii de înscriere, s-a prelungit și perioada de depunere a dosarelor de recrutare, noua dată - limită fiind 24 mai 2024.În s...