ACCIDENT! Poliţist rănit de un şofer care a luat-o la fugă! FOTO

ACCIDENT! Poliţist rănit de un şofer care a luat-o la fugă! FOTO
Un poliţist din cadrul Serviciului Rutier Botoşani a fost rănit, vineri seara, într-un accident de circulaţie ce a avut loc la intrarea în municipiul Botoşani, dinspre Dorohoi. Şoferul vinovat a dispărut de la locul accidentului, fiind căutat de oamenii legii.

Poliţistul Dan Haureş, aflat în timupl liber, se deplasa, vineri seara, în jurul orei 22.30, la volanul unui Opel Tigra dinspre Cătămărăşti către municipiul Botoşani.

La intrarea în municipiu, maşina condusă de poliţist a fost lovită de un Renault care circula în spate, în urma impactului Opelul fiind întors pe şosea cu faţa spre Dorohoi iar celălalt autoturism s-a oprit într-o bordură, în apropierea unui peco.
 

Şoferul vinovat de producerea accidentului s-a făcut nevăzut, din maşina condusă de acesta coborând alţi trei barbaţi, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţistul a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat cu o Ambulanţă la Unitatea de Primire Urgenţe.

La locul accidentului a ajuns şi un echipaj de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

“Persoana care a provocat accidentul a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie. Urmează să o identificăm, avem date, şi va fi cercetată penal. Persoanele aflate în maşina au declarat că au apelat la acest conducător auto pentru a le transporta până la Botoşani", a declarat Teodor Orhei, din cadrul Poliţiei Rutiere.

În maşina condusă de şoferul care a fugit, oamenii legii au găsit şi o sticlă cu bere iar unul dintre pasageri era pus pe glume.

Acesta a spus că nu ştie ce s-a întâmplat, că un “porumbel a venit şi l-a luat pe şofer", cerând mereu să i se facă fotografii pentru a fi puse pe Facebook.













 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
13

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
18

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...

Un incendiu provenit de la un scurtcircuit a cuprins subsolul unui bloc din Botoșani!

astăzi, 18:17
114

Panică, în această după-amiază, pe scara unui bloc de pe Aleea Arcului din municipiul Botoșani, după ce la subsol a izbucnit un incendiu.Locatarii au simțit miros de fum și de plasti...