FOTO Elevă găsită moartă într-un apartament din municipiul Botoşani!

FOTO Elevă găsită moartă într-un apartament din municipiul Botoşani!
Descoperire şocantă într-un apartament din municipiul Botoşani! O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost găsită, joi după-amiază, fără suflare, de către colegul de apartament. Fata, care este din mediul rural, era elevă în clasa a IX-a la Colegiul Economic "Octav Onicescu" din municipiul Botoşani.

De o săptămână ea se mutase cu chirie într-un apartament de pe Aleea Gen. Gh. Avramescu, unde mai locuia şi un tânăr de 20 de ani.

Joi după-amiază, când a venit de la muncă, acesta a văzut că încălţămintea fetei este la uşă, ea trebuind să fie la ora aceea la şcoală.

A bătut la uşa camerei, dar când a văzut că nu îi răspunde nimeni a intrat. A găsit-o pe tânără în pat şi a crezut că doarme, dar când a pus mâna pe ea a observat că nu mişcă şi a sunat la 112.

La faţa locului a ajuns un echipaj de Ambulanţă, dar medicii nu au putut decât să constate decesul, fata fiind moartă de cel puţin zece ore.

Colegul de apartament al fetei povesteşte că miercuri seara tânăra a venit de la şcoală, dar era extrem de supărată şi la un moment dat a izbucnit în plâns. Se pare că aceasta avusese o ceartă cu iubitul.

“Era foarte supărată şi a ieşit la un moment dat în balcon şi plângea în hohote. Eu am auzit-o şi am intrat la ea în cameră să văd ce are, dacă pot să o ajut cu ceva. Ea a strigat la mine să o las în pace şi nu a vrut să îmi spună ce are. Joi dimineaţă, pe la ora 07.00 am plecat la muncă şi am intrat în camera ei să văd ce face şi mi se părea că dormea. Când m-am întors după-amiază am văzut că papucii sunt la uşă şi ştiam că ea trebuie să fie la şcoală, că învaţă după-amiază. Am intrat în cameră şi am început să o zgâlţâi dar am văzut că nu mişcă şi atunci am sunat la 112", a spus tânărul care a găsit-o pe fată.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii şi la o primă examinare nu au fost observate urme de violenţă pe corpul tinerei. Din câte se pare, pe o măsuţă din camera ei au fost găsite câteva pastile.

Criminialiştii au deschis o anchetă, iar trupul neînsufleţit al fetei a fost luat de Medicina Legală, după efectuarea necropsiei urmând a fi stabilită cauza decesului.  

În mediul virtual fata se caracteriza ca fiind o fire timidă.

"Cine sunt eu? Eu sunt acea fata timida, pe care orice lucru marunt o poate rani. Eu sunt cea care si cu lacrimi in ochi insista ca e bine! Eu sunt cea care a fost mereu judecata de cei care nici numele nu mi-l stiau... Si poate ca sunt mica,ciudata,diferita si complicata. Dar daca plec,imi vei simti lipsa..", postase în urmă cu câteva săptămâna fata pe contul ei de pe o reţea de socializare. 











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
344

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
608

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
170

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...