Bătută şi violată, a leşinat în Piaţa Mare!

O tanara in varsta de 23 de ani, din localitatea Oraseni Deal, a ajuns, joi dimineata, cu o ambulanta la Unitatea de Primiri Urgente, dupa ce a lesinat in Piata Mare.

Pe drum catre spital fata le-a spus medicilor ca miercuri seara a fost violata si batuta, insa aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice nu a putut sa dea mai multe detalii spunand doar "Am fost violata". Ea nu a avut telefon sa anunte Politia, iar joi a mers la o rudă din piaţă să îi spună ce a păţit, dar i s-a făcut rău.

Politistii s-au autosesizat in acest caz, insa asteapta ca fata sa se trezeasca din betie pentru a putea sta de vorba cu ea.

"In acest caz ne-am sesizat din oficiu, colegii mei efectuand cercetari pentru a stabili daca tanara a fost victima unei infractiuni si in ce imprejurari s-a comis aceasta", a declarat Gabriel Miron, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.



Bunica fetei a ajuns si ea la Unitatea de Primiri Urgente si a precizat ca tanara a venit de scurt timp din Italia, acolo unde statea cu mama sa.

"A spus ca a batut-o, i s-a facut rau, nu stiu. Am vorbit cu ea, e pusa in perfuzie acum. E nepoata mea, nu pot sa o las pe strada. A venit din Italia de la fata mea cea mare. Ea asa a spus, ca a violat-o.", a declarat bunica fetei.

Fata de 23 de ani are acasa un copil de 6 ani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...