Directorul DRDP Iaşi, prezent la Botoşani pentru a coordona deszăpezirea!

  Directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi, Ovidiu Laicu, a venit la Botoşani pentru a coordona activităţile de deszăpezire de pe drumurile naţionale.

Acesta a inspectat mai multe tronsoane de drum naţional, la această oră fiind pe drumul naţional care face legătura cu judeţul Iaşi, în zona Copălău, unde au început să se formeze pe unele porţiuni dopuri, fiind utilaje care intervin pentru îndepărtarea zăpezii viscolite.

Potrivit acestuia, şi pe drumul naţional Botoşani-Truşeşti-Ştefăneşti sunt porţiuni cu suluri de zăpadă pe şosea, fiind trimise mai multe utilaje pentru a deszăpezi.

Ovidiu Laicu a precizat că de îndată ce nu va mai bate vântul care aduce zăpada pe carosabil, se va interveni în forţă pe drumurile naţionale blocate pentru a fi redeschise circulaţiei, fiind pregătite 50 de utilaje, dintre care opt freze şi opt autofreze.

 "Suntem pregătiţi cu convoaie pentru a interveni de îndată ce nu va mai viscoli. Acum acţionâm punctual,cum ar fi pe DN29D pe unde am venit şi sunt câteva zone unde se formează dopuri, dar şi pe drumul Dorohoi-Darabani. Imediat ce vremea o va permite vom ataca pe ambele sensuri în acelaşi timp, pentru a deschide drumurile cât mai repede. Dacă nu va mai bate vântul, în 4-5 ore putem redeschide drumurile închise", a declarat, pentru Stiri.botosani, Ovidiu Laicu.   

 Judeţul Botoşani se află sub Cod Galben de viscol până la ora 20.00.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

astăzi, 19:51

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...