Tâlhari în arest: Victimele lor erau copii de 11-12 ani!

Tâlhari în arest: Victimele lor erau copii de 11-12 ani!
Doi adolescenţi din Botoşani, cu vârste de 18 şi 17 ani, au ajuns în arestul Poliţiei după ce au talhărit un copil de 11 ani! Cei doi ar putea fi arestaţi preventiv. 

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, ieri, 29 ianuarie, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale - Poliția Municipiului Botoșani au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, faţă de R. Andrei, de 18 ani, şi A. Bogdan, de 17 ani, ambii din municipiul Botoşani, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi respectiv tentativă şi complicitate la tâlhărie.

În fapt, cei doi sunt suspectaţi că, la data de 04.01.2014, prin violenţă, i-au  sustras minorului M. C., de  11 ani, din  municipiul Botoșani, un  telefon mobil, în timp ce acesta se  afla pe strada Octav Băncilă din municipiul Botoșani.

De asemenea, în sarcina celor doi s-a reţinut şi comiterea unei tentative de tâlhărie, în aceeaşi zi, în jurul orei 18.30, asupra minorului S. Ş., de 12 ani, din municipiul Botoşani.

Astăzi, 30.01.2014, suspecţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de sesizarea instanţei de judecată în vederea arestării preventive.

În cauză continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor, urmând a se propune soluţie procedurală.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anchetă la Botoșani, după ce un bebeluş de doar trei săptămâni a fost găsit mort!

astăzi, 08:57
236

Decesul unui bebeluş de trei săptămâni declanşează o anchetă a poliţiei, în Botoşani. Copilul a fost găsit fără viaţă, în patul lui, de către părinţii care au cerut a...

Elev din Botoșani distins cu Premiul I la etapa națională a Olimpiadei de Franceză! (Foto)

astăzi, 08:34
265

Vladimir Cotruță, elev in clasa a X-a bilingv franceză la Colegiul Național "A.T. Laurian" Botoșani, a obținut Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Franceză. Nu este...

Sancțiune dură pentru dinamovistul care l-a accidentat pe Romario Benzar!

astăzi, 08:16
322

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a anunțat marți o serie de sancțiuni disciplinare, printre care cea mai severă a fost dictată dinamovistului Hakim Djamel Abdallah....