Patronul Transdor, trimis în judecată!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Vasile Doroftei, de 61 de ani, din comuna Tudora, judeţul Botoşani, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

S-a reţinut că, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, în perioada martie –decembrie 2010, a indus în eroare reprezentanţii Ministerului Transporturilor, prin solicitarea spre decontare a sumei totale de 1.327.680 lei, aferentă unor taloane speciale de călătorie.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale, întocmirea rechizitoriului şi sesizarea instanţei de judecată este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrunte principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Comunicat de presă Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...